REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Susimąstęs vyras (nuotr. Fotolia.com)

Vyrai, nesijaudinkite, jeigu jums tokių patarimų nedavė jūsų vyresni artimieji ar išmintingesni draugai. Dar turite laiko išmokti ir įgyti šiuos įgūdžius, kurie, neabejotinai, pravers gyvenime ir yra itin reikalingi iki 30-ies. Patarimai sudaryti remiantis Reddit vartotojų apklausa, rašo indy100.com.

7

Vyrai, nesijaudinkite, jeigu jums tokių patarimų nedavė jūsų vyresni artimieji ar išmintingesni draugai. Dar turite laiko išmokti ir įgyti šiuos įgūdžius, kurie, neabejotinai, pravers gyvenime ir yra itin reikalingi iki 30-ies. Patarimai sudaryti remiantis Reddit vartotojų apklausa, rašo indy100.com.

REKLAMA

1. Gebėjimas sumažinti įtampą

Tai itin naudingas įgūdis – mokėjimas sušvelninti įtampą bet kurioje situacijoje. Toks įgūdis gali praversti tiek siekiant karjeros, tiek sprendžiant situaciją dėl apgadinto automobilio, tiek siekiant išvengti nesantaikos su antrąja puse.

2. Komunikabilumas bendraujant ne tik su savo draugais

Mokėjimas bendrauti su draugais, kolegomis ar net jų žmonomis – stiprina socialinius gebėjimus. Dauguma vyrų net nenumano, kad bendravimas tik su pažįstamais žmonėmis ir ypač tik su vyrais, gali turėti neigiamų pasekmių tolimesniame gyvenime. Kadangi vėlesniame amžiuje bendravimą išlaikyti pavyks dažniausiai su tais, su kurių žmonomis seksis bendrauti gerai, rasti bendrą kalbą. Be to, gebėjimas bendrauti su skirtingais žmonėmis, naudingas verslo pasaulyje labiau nei manote, patikėkite.

3. Švara ir tvarkingumas

Ir tai ne pokštas. Nieko nėra blogiau, nei eiti į tokio žmogaus namus, kur baisu ir net nesinori basomis žengti per kambarį arba atsigulti į lovą, aplink kurią galybė nereikalingų daiktų ir šiukšlių. Nereikia būti pedantu, bet elementarios taisyklės, pavers jus kur kas žavesniu ir mielesniu žmogumi. Kitu atveju, kas įtikins žmones, kad jūs pats apskritai prausiatės?

REKLAMA
REKLAMA

4. Pokštas laiku ir vietoje

Linksmas juokelis ar pokštas padeda bet kurioje situacijoje. Visgi, taiklumas itin svarbus, kad nebūtų prašauta pro šalį. Kai kurie žmonės to mokosi visą gyvenimą, kiti – tiesiog užsigimę linksmuoliai ir vakarėlių sielos. Anaiptol, jeigu nesate iš tų apdovanotų, pasiruoškite kelis pokštus prieš kažkur eidamas ir taip sudarysite ne tik gerą įspūdį, bet ir pats jausitės geriau.

REKLAMA

5. Supratimas, kad ateinančios 20 metų neišmoksite nieko naujo

Gali skambėti šiek tiek keistai, bet maždaug iki 50-ies metų pagrindiniai dalykai, kurių jums reikės – tai žinios apie santuoką, gebėjimas suprasti ir bendrauti su žmona. Pastaroji, po žiedo užmovimo, pradės reikalauti daugiau žinių ir gebėjimų nei anksčiau. Tad gilinsitės į šeimos dalykus. O iki tol – pats laikas domėtis jau seniai jus dominusiais dalykais ir sritimis.

6. Mokėjimas susirišti kaklaraištį

Jeigu anksčiau jums tai neatrodė svarbu, tai ateinančiais metais, kostiumą dėvėsite vis dažniau. Todėl vargu, ar būtų smagu būti ta dauguma (statistiškai net 1 iš 6) nemokančių susirišti kaklaraištį.

REKLAMA
REKLAMA

7. Protingas gėrimas

Jeigu mėgsti alkoholinius gėrimus švenčių metu ar su draugais, laikas susimąstyti, kad išgėręs nepasidarytum sau gėdos ir žalos kitiems. Laikas pradėti gerti su saiku arba atsakingai apmąstant pasekmes.

8. Atradimas neįprastų savo gebėjimų

Bėgant metams, pastebėsite, kokių dar gebėjimų ir įgūdžių turite. Tikriausiai ne kartą girdėjote sakant: „ką išmoksi, ant pečių nenešiosi“. Tai vertinti pradėsite jau visai greitai. Be to, išmoksite dar daugiau nei manėte. Jeigu jums tėvai sakė, kad kol nemokate nuvalyti užpakalio, neverta kurti šeimos, tai patikėkite, šiuose žodžiuose yra tiesos. Kaip ir tame, jeigu mokate siūti, tai tikrai neverta gėdytis, o kaip tik prisiminti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

9. Sveiko proto ir suvokimo turėjimas

Svarbu suprasti, kas jus daro laimingą, o ne vadovautis klišėmis. Tokiomis kaip „moterys myli gaminančius vyrus“, „meilę galima užsitarnauti aklu atsidavimu moteriai“ ir pan. Be to, svarbu suprasti, kad kitų žmonių nuomonė apie jus – nėra pati svarbiausia ir tikra. Nes tik jūs pats kuriate savo laimę ir sėkmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų