REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Deividas Valma (nuotr. asm. archyvo)

„X Faktorių“ palikęs Deividas Valma labiausiai nemėgsta klausimo – „kaip tau sekasi po projekto“. Ir prieš šou fotografiją studijuojantis vaikinas turėjo nemažą būrį gerbėjų, rašė dainų tekstus, darbavosi įrašų studijoje, koncertavo, kūrė ateities planus.

32

„X Faktorių“ palikęs Deividas Valma labiausiai nemėgsta klausimo – „kaip tau sekasi po projekto“. Ir prieš šou fotografiją studijuojantis vaikinas turėjo nemažą būrį gerbėjų, rašė dainų tekstus, darbavosi įrašų studijoje, koncertavo, kūrė ateities planus.

REKLAMA

Visgi čia jis savo žinomumą padvigubino ir televizijos žiūrovams tapo pažįstamas kaip vienas paslaptingiausių šalies atlikėjų. Šaltas žvilgsnis, rimtis, susikaupimas – D. Valma tikina mėginantis prasilenkti su standartiniu saldžių scenos berniukų įvaizdžiu.

„Daug kas galvoja, kad esu arogantiškas, šaltas. Tokia mano sceninė asmenybė. Scenoje aš nebūnu toks, koks esu iš tiesų“, – interviu atsiveria buvęs projekto dalyvis.

Nemažai savybių D. Valma sako paveldėjęs iš tėvų, kuriais, deja, nesididžiuoja. Tėtis, anot jo, pusę savo gyvenimo kali, o su mama jis paskutinį kartą kalbėjosi prieš daugiau nei metus.

Kupiškio rajone gimęs atlikėjas dar būdamas 3 metų iš mamos buvo atimtas ir perduotas globėjams. Praėjus tam tikram laiko tarpui jis buvo sugrąžintas pas mamą, tačiau sulaukęs10-ies iš namų išėjo savo noru.

„Motina labai gerdavo, palikdavo mane vieną. Tuomet pats kreipiausi į socialinę darbuotoją ir papasakojau visą situaciją. Ji paskambino į vaikų teises. Šie atvykę apžiūrėjo mūsų namus ir nusprendė, kad tokiomis sąlygomis vaikas gyventi negali“, – pasakojo pašnekovas.

Liko be namų

Anksčiau D. Valmos šeima kaime turėjo butą, kurį jiems paliko močiutė. Tačiau vaikino tėvai jį nutarė parduoti. Tėtis tuomet kalėjo, o mama su sūnumi išsikėlė pas draugę.

„Mamos draugė buvo labai žiauri. Jeigu kažką ne taip padarydavau, liepdavo klauptis ant kelių ir laikyti taburetę virš galvos. Ir taip kokią valandą. Nusprendžiau, kad nebenoriu taip gyventi. Ta moteris turi ir savo vaikų, su kuriais irgi žiauriai elgdavosi. Retai krėsdavau šunybes, bet vis tiek jie dėl visko apkaltindavo mane, tad man kliūdavo dažniausiai“, – pasakoja vaikinas.

Šiuo metu D. Valmos mama yra sukūrusi naują šeimą, augina penkerių dukrą. Tačiau vaikinas su ja ryšių beveik nepalaiko. Tuo tarpu tėtis vaikinui pasirodžius „X Faktoriuje“ šiek tiek dėmesio parodė – žinutėje išliejo jausmus.

„Sakė, kad didžiuojasi, kad pasiilgo, norėtų susitikti. Tačiau aš to visai nenoriu. Tai man nesukėlė jokių emocijų“, – rėžia atlikėjas, kuris savo tėvą gyvenime yra matęs vos du kartus.

Dar prieš pradedant pokalbį vaikinas prisipažino, kad džiaugiasi, jog neliko gyventi su tėvais. Susikūręs visiškai naują gyvenimą jis visas negandas paliko praeityje. Neliūdina jo ir ilgametė vienatvė ir net patyčios mokykloje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų