REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors vieni astrologai sako, kad Ugningojo gaidžio metai bus sunkūs dėl juodojo mėnulio įtakos, tačiau astrologė Lolita Žukienė sako, kad jie nebus tokie tragiški. Pašnekovė su tv3.lt pasidalino, kokios dienos kitąmet bus sėkmingiausios, o kada vestuvių ar kitų reikšmingų įvykių geriau neplanuoti.

Nors vieni astrologai sako, kad Ugningojo gaidžio metai bus sunkūs dėl juodojo mėnulio įtakos, tačiau astrologė Lolita Žukienė sako, kad jie nebus tokie tragiški. Pašnekovė su tv3.lt pasidalino, kokios dienos kitąmet bus sėkmingiausios, o kada vestuvių ar kitų reikšmingų įvykių geriau neplanuoti.

REKLAMA

„Kiti metai nebus nei tokie tragiški, nei katastrofiški. Šie metai iš mūsų pareikalaus atsirinkimo, tikrų dalykų ir visų mūsų pastangų. Mes juos galime praleisti gana sėkmingai, jei žinosime, kada ko imtis, kaip realizuoti savo idėjas, kaip atrasti savo talentus ir kaip geriau save išreikšti“, – kalba L. Žukienė.

Astrologė išskiria, kurios nepalankiausios dienos vestuvėms, sužadėtuvėms ir kitiems svarbiems reikalams:

„Pavojai – bus saulės ir mėnulio užtemimai, į kuriuos reikėtų atsižvelgti, jų metu nesiimti labai svarbių darbų. Vasario 10-11 dieną turėsime mėnulio užtemimą vandenyje, vasario 26 dieną bus saulės užtemimas žuvų ženkle – tai bus taip pat sudėtingesnis laikas. Rugpjūčio 7-8 dieną bus dalinis mėnulio užtemimas, pilnas saulės užtemimas bus rugpjūčio 21 dieną. Šitus mėnesius tikrai išskirčiau, nepasiūlyčiau jų nei vestuvėms, nei sužadėtuvėms, nei labai rimtų sutarčių pasirašymui, taip pat papildomą dėmesį atkreipčiau į vasario paskutinę savaitę, nes daug planetų keliaus griaunamaisiais laipsniais.

REKLAMA
REKLAMA

Labai svarbu Gaidžio metams ir mūsų valdžiai atkreipti dėmesį į žmonių lūkesčius, nenuvilti jų. Lietuva – vėžio ženklo šalis, todėl lietuviams sunku patikėti, kad gali būti geriau, ne vien tik blogai, o patikėję jie norėtų pamatyti ir konkrečius rezultatus“, – kalba astrologė.

REKLAMA

Kada bus geresni

Astrologė išskiria, kad metai bus geresni, jeigu mes visi atsigręšime į savo vidų ir galvosime, ką padaryti geriau, ką savyje pakeisti, ką savyje galėtume patobulinti. Astrologė sako, ka

„Aišku, kas mėnesį bus tokių datų ir periodų, kada galime lengviau kažko imtis, kada bus palankesnis metas. Vėlgi atsižvelkime į mėnulio pilnatį: mūsų šalis jautri mėnulio ritmams, tad pagalvokime: jeigu mėnulio pilnatis, galbūt galime būti švelnesni savo artimiesiems, galbūt venkime tuo metu darbe konfliktų. Visada galvočiau, ką galime padaryti, kad tie mūsų metai mums būtų palankūs. Aišku, nereikia laukti, kad Gaidžio metais sėkmė mums iš dangaus nusileistų.

REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad bus sėkmingų periodų visiems ženklams, ir bus sudėtingų periodų, kada reikėtų apgalvoti savo žingsnius, juolab, kad Jupiterio tranzitas didesnę metų dalį bus svarstyklių ženkle, tad ieškoti kompromisų, derėtis, spręsti kartu neaiškius klausimus bus labai svarbu, ir tai irgi sąlygotų jūsų kelia į sėkmę“, – kalba astrologė.

L. Žukienė sako, kad naujus darbus pradėti yra palanku net pimosiomis sausio dienomis:

„Sausio pirmą dar saulė yra karališkajame ožiaragio laipsnyje, mes galime kurti planus. Sausio antrą turime Venerą karališkajame Vandenio laipsnyje – vėlgi geras metas imtis kažkokių ryžtingų žingsnių, pradėti gerus dalykus“, – kalbėjo astrologė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kur atkreipti dėmesį

L. Žukienė išskiria, kad kiekvienam žmogui sudėtingesni bus tie laikotarpiai, kai saulė keliauja poziciniu ženklu.

„Pavyzdžiui, vėžiams sudėtingesnis bus sausio mėnuo, nes saulė – ožiaragyje. Avinukams – kai saulė būna svarstyklėse, svarstyklėms, kai saulė avinuko ženkle – balandis. Žodžiu mes turėtume vis tik derinti bendras prognozes su asmeniniais kiekvieno mūsų rodikliais. Mes turime ne tik saulutę konkrečiame ženkle, bet ir kitas planetas.

Labai svarbi mėnulio padėtis, ascendentas – ta akimirka, kai žmogus gimė, ir daugybė kitų astrologinių rodiklių. Tada galime konkrečiai pamatyti palankius laikotarpius, atostogoms tinkamą laiką, svarbiems sprendimams tinkamą laiką, nes mes esame gamtos dalis ir neturime įsivaizduoti, kad mums nereikia derintis su tos gamtos ritmais, jeigu norime sėkmės. Tad gerų ir sėkmingų metų jums ir jūsų skaitytojams!“ – kalba astrologė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų