REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Violeta Liaugminienė (nuotr. facebook.com)

Astrologė Violeta Liaugminienė sako, kad 2017-ieji bus gana sunkūs metai – reikės labai daug išminties tvarkantis su finansais, Lietuva, pasak jos, gali net ir tam tikros finansų krizės sulaukti. Sėkmingiausi ateinantys metai, astrologė teigimu, bus vandeniui ir dvyniams, o nelengva bus šauliams ir skorpionams.

13

Astrologė Violeta Liaugminienė sako, kad 2017-ieji bus gana sunkūs metai – reikės labai daug išminties tvarkantis su finansais, Lietuva, pasak jos, gali net ir tam tikros finansų krizės sulaukti. Sėkmingiausi ateinantys metai, astrologė teigimu, bus vandeniui ir dvyniams, o nelengva bus šauliams ir skorpionams.

REKLAMA

„Jau dabar išgyvenome sunkius metus ir iki vasario 11-os dar yra labai sunkus periodas. Gali būti daugiau baimių, nerimo, žmonės, kurie labiau linkę į savęs naikinimą, gali labiau pasireikšti, gali būti daugiau mirčių.

Žiūrint Lietuvos horoskopą, Lietuvai ir šių metų spalis, lapkritis buvo gana sudėtingas ir prognozių galima buvo įvairiausių prisigalvoti, nes atitiko analogija su Ukrainos įvykiais, kas Lietuvoje galėjo būti taip pat, bet mes labai gražiai išgyvenome, nieko neįvyko, tad aš manau, kad ateinantys metai taip pat katastrofų neatneš.

Visgi juodasis mėnulis pakartoja tą situaciją, kai buvo krizė 2008 m. Planetos juda ir kas tam tikrą laiką pakartoja tuos pačius ciklus – tad juodasis mėnulis, atėjęs į Lietuvą nuo vasario vidurio, vėl gali lemti finansinius pokyčius, neramumus, gal ir krizė gali būti – gal kažkas panašaus, kas buvo 2008 m., o gal ir nieko panašaus – pagal vieną planetą dar negalime daryti išvados, galime tik tokią prielaidą daryti. Todėl šiuo metu Lietuvai reikia labai protingai investuoti“, – tv3.lt kalbėjo astrologė.

REKLAMA
REKLAMA

Sunkiausia išlaidūnams

V. Liaugminienė nurodė, kad kiti metai sunkesni gali būti tiems, kurie labai linkę išlaidauti, kurie nori didelių investicijų projektų – juos ta krizė gali ir paliesti.

REKLAMA

„Visi metai bus tokie, kad reikėtų labai gerai pagalvoti, ar mums tiek daug reikia tų materialių gerovių, ar reikėtų sustoti čia. Bet kažkokių tragedijų aš tikrai neįžvelgiu“, – kalba pašnekovė.

Astrologė pažymi, kad juodasis mėnulis, kuris į Lietuvą ateis nuo vasario vidurio, reiškia mūsų nuodėmes, mūsų šešėlius, tamsias kaukes, kurias slepiame ir kurių nenorime parodyti.

„Juodasis mėnulis visą laiką juda, o Lietuvos horoskope jis yra skorpiono ženkle ir jis juo keliauja iki vasario vidurio. Tad Lietuvai, mūsų žmonėms, šie metai gali būti psichologiškai sunkesni, bet jie jau eina į pabaigą ir , ačiū Dievui, jokių tragedijų neįvyko. Tad aš būčiau mačiusi 2016-uosius kaip sudėtingesnius metus, o 2017-us tik pavasarį juodasis mėnulis pereis į finansų būstą, jis čia bus nuo balandžio mėnesio. Tad didelį apetitą pinigams turintys asmenys gali pajausti, kad ne viskas realizuojasi. Jau šie metai buvo nepalankūs didelėms investicijoms, tad 2017-ieji – taip pat. Visgi nebūčiau linkusi gąsdinti žmonių ir sakyti, kad bus labai blogai ar artėja krizė – tiesiog su pinigais reikia elgtis protingai“, – kalbėjo astrologė.

REKLAMA
REKLAMA

Piniginių problemų, pasak jos, neturės tie žmonės, kurie turi tinkamą santykį su pinigais – jiems netarnauja, tačiau gerbia pinigų energiją.

„Iki birželio vidurio finansu globoja baltasis mėnulis: bus globojami tie žmonės, kurie turi teisingą, adekvatų santykį su pinigais, kurie supranta pinigų energiją, bet jai netarnauja. Tie žmonės gali būti apsaugoti ir jų finansinis planas gali visai nenukentėti. Visgi žvelgiant į Lietuvą, nuo balandžio reikia didesnio atsargumo“, – pažymėjo astrologė.

Klestės grožio industrija

V. Liaugminienė sako, kad šie metai bus palankūs visai grožio industrijai: žmonės, kuriems sudėtinga kurti harmoningus santykius, astrologės teigimu, norės labai gerai atrodyti:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jupiterio planeta keliauja svarstyklių ženklu ir ji visus metus iki spalio mėnesio bus svarstyklėse, tad čia yra palankus laikas grožio pramonei, visam grožio sektoriui, viskam, kas susiję su menais, dizainu, menu ir grožiu. Bus geri metai stilistams, nes daugumai gali rūpėti išoriniai dalykai, jie norės gražiai atrodyti.

Galiu pasakyti, kad sėkmingi šie metai bus tiems, kurie moka kurti harmoningus santykius – tiek su savimi, tiek su kitais, tiek su gyvenimo partneriais, tiek ir su Dievu. Šie žmonės gali būti ramūs, kad tie metai tekės harmoningai, gražiai, bus naujų ir gražių pažinčių. Tiems, kuriems harmoningų santykių sritis sudėtingesnė, kurie nemoka kito suprasti, kurie nemoka teisingai komunikuoti, eiti į kompromisą, jiems gali būti ateinantys metai sudėtingesni. Tuomet jų energija bus orientuota ne į santykius, o į išorę – norą būti gražesniam, labiau rūpintis išore ir stiliumi“ – kalba astrologė.

REKLAMA

Laimingieji oro ženklai

Pašnekovės teigimu, ateinantys metai pirmiausia bus džiaugsmingi oro ženklams – svarstyklėms, dvyniams ir vandeniams:

„Laimės planeta, kuri neša optimizmą, energiją siekti daugiau galimybių, judesį ir veiksmą yra svarstyklės. Svarstyklėms iki spalio mėnesio visi metai bus aktyvūs ir sėkmingi. Tai yra laikas svarstyklėms rodyti daugiau iniciatyvos, būti kūrybiškais. Svarstyklių sėkmė ir priklausys nuo gebėjimo turėti drąsos, iniciatyvumo, kūrybingumo.

Dvyniams šie metai bus susiję su meile, kūryba, bus galima labiau atsiskleisti, būti matomiems, galvoti apie vaikučius, jeigu jų dar neturi, o jei jau turi – gauti daug džiaugsmo iš buvimo kartu su vaikais. Nuo birželio vidurio baltas mėnulis bus dvynio ženkle, ji neš daugiau apsaugos šiam ženklui, tad pagalvė jiems, jeigu kris, bus padėta – Dievulis gali apsaugoti dvynio ženklą.

REKLAMA

Vandeniui ateinantys metai taip pat bus sėkmingi: jiems atsiveria didesni horizontai, galimybė keliauti, mokytis, daugiau plėtros ir judėjimo, galimybė sustiprinti savo autoritetą, daugiau pagarbos iš aplinkos“, – kalba astrologė.

Sunku šauliams ir skorpionams

Sudėtingiausi metai nusimato, V. Liaugminienės teigimu, skorpionams ir šauliams.

„Iki vasario vidurio metai bus sudėtingi skorpionams, o paskui šauliams – tai tęsis devynis mėnesius nuo vasario vidurio. Juodasis mėnulis, keliaudamas šaulio ženklu labiausiai šaulio ženkle išryškina jo ydas, norą pamokslauti, puikybę, norą būti protingesniu už kitus – per tas ydas gali atsirasti ir daugiau problemų“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pašnekovė nurodo, kad įdomūs metai bus liūtams – nuo gegužės 10-os, sako ji, kylantis mėnulio mazgas įeina į liūto ženklą.

„Liūto ženklui atsiranda galimybė vystyti savo asmenybę, labiau norėti atsiskleisti, pritraukti daugiau galimybių iš Visatos, tobulėti, turėti daugiau ryškumo ir aktyvumo“, – pasakoja V. Liaugminienė.

Galimybė išsivalyti

Astrologė sako, kad šauliai ir skorpionai neturėtų nuliūsti, kad jiems prognozuojami sunkūs metai. Jie kaip tik, sako pašnekovė, tokiu metu turi progą susitvarkyti praeities klaidas ir nebekartoti jų:

„Astrologija yra tik mokslas apie ciklus ir laiką, kada ką reikia daryti. Joks astrologas negali pasakyti, kas bus konkrečiam ženklui – tai nerealu. Kada turime sunkesnius periodus, tuo metu turime galimybę išsivalyti, išsigryninti, sutvarkyti praeities klaidas, nes tuo metu ateina situacijos, kurios gali būti net visiškai nesusijusios su šiuo gyvenimu. Žmogus gali pasakyti: aš gi nieko neprisidirbau, už ką man? Tuo metu reikia susitaikyti, priimti ir suprasti, kad, jeigu taip įvyko tau, tas kosminis Dievo planas yra daug teisingesnis, todėl nereikia purkštauti, o priimti sunkesnę pamoką.

Kiekviena pamoka mums yra kaip dovana, kuri mums neša naujas galimybes. Tiems ženklams, ypač šauliui, reikėtų į kiekvieną situaciją pažiūrėti labai sąmoningai. Sunkumai nebus atėję šiaip sau – jie bus tam, kad žmogus išlaisvintų savyje tamsias savo asmenybės dalis. Jeigu mes suprantame, kad dabar mano gyvenimo tvarkaraštyje prasidėjo sunki pamoka, kuri man duota Dievo – ne dėl to, kad aš esu negeras ar netalentingas, o dėl to, kad mane Dievas ir Visata myli ir nori, kad aš būčiau dar geresnis ir tobulesnis. Kada šitaip žiūrime į sunkesnį periodą, mes labai daug gauname. Iš savo pačios, artimųjų ir klientų gyvenimų matau, kad, jeigu jie priima tą situaciją, ji apsiverčia ir duoda tokią gerą galimybę, kad žmonės paskui dėkoja: jeigu ne tas skausmas, nebūčiau atsidūręs toje vietoje, kur esu“, – sako V. Liaugminienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų