REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Neištikimybė  (nuotr. Fotolia.com)

Dauguma bent kartą yra jautę, kad juos kamuoja paranojinės mintys apie juos išduodančias antrąsias puses. Pasirodo, tokios nepasitikėjimo mintys yra normalios, rašo indy100.com.

6

Dauguma bent kartą yra jautę, kad juos kamuoja paranojinės mintys apie juos išduodančias antrąsias puses. Pasirodo, tokios nepasitikėjimo mintys yra normalios, rašo indy100.com.

REKLAMA

Kadangi būti 100 proc. įsitikinusiu ir tvirtai žinančiu – neįmanoma. Vis dėlto perdėtas nerimavimas ir abejonės, neturinčios pagrindo, gali paskatinti pasielgti netinkamai arba kaip tik pastumti partnerį į svetimą glėbį.

Todėl sunerimti reikėtų pastebėjus bent keletą signalų, ženklų, kuriuos pamini neištikimi savo antroms pusėms buvę žmonės.

Vėlyvi grįžimai naktį namo, neatsakyti skambučiai ir keistas elgesys jau kelia įvairias mintis. Bet kaip tai sužinoti, išsiaiškinti ar pagrįsti jūsų įtarimai?

Vienoje internetinėje svetainėje, vienijančioje išsiskyrusius žmones, buvo paskelbta apklausta apie požymius dėl neištikimybės. Dalyvavę apklausoje pripažino, kad patys buvo neišitikimi.

REKLAMA
REKLAMA

Jie išskyrė dešimt dalykų, į ką reikėtų atkreipti dėmesį:

Itin saugo savo privatų el. paštą ir mobilųjį telefoną;

Stengiasi išlaikyti atstumą nuo savo antrosios pusės ir vengia akių kontakto;

Atrodo nepriekaištingai – atidžiai pasirenka aprangą ir jaudinasi dėl išvaizdos;

Nesidomi namų reikalais ir rūpesčiais: elgiasi ne natūraliai, nesusikaupia kalbant namuose ir domisi kitais dalykais, nukreipia temas;

REKLAMA

Skalbia savo drabužius atskirai nuo visų kitų;

Pamiršta savo pasakojimus arba susipainioja kur buvo ir ką veikė;

Būna labai meilūs ir mieli, nes jaučiasi kalti;

Į lovą gulasi pirmieji, kad surastų pasiteisinimą, kodėl nenori mylėtis;

Neleidžia tikrinti sąskaitų, su savimi neturi jokių čekių, stengiasi visus įrodymus išmesti.

Taigi, galima tyrimo rezultatus apibendrinti taip: visi neištikimi buvę mūsų tiriamieji įvardijo po kelis iš šių punktų. Vadinasi, taip tikrai elgiasi savo antrą pusę apgaudinėjantys žmonės.

Žinoma, kiekvienas pasirenka individualiai, kas būdinga būtent jiems, ką jie daro ir ko ne. Tačiau tyrimas taip pat parodė, kad tik labai maža dalis minėtas technikas ir principus naudojusių neištikimų tiriamųjų buvo įkliuvę savo antrosioms pusėms.

Vadinasi, jie veikia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų