REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gera diena bet kokiems susitikimams, jeigu paisote ir gerbiate pašnekovo nuomonę. Tačiau jei manote, kad „kiti gali turėti savo nuomonę, jei ji sutampa su mano“, verčiau šiandien neaptarinėti svarbių reikalų. Palanku tvarkyti įstrigusius teisinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Neskubėkite ko nors teigti, daryti išvadų, žadėti. Gali kilti nenumatytų kliūčių, apribojimų, atsirasti nenumatytų išlaidų. Ir būkite saikingesni žadėdami pagalbą – vargu ar pavyks viską įvykdyti.

REKLAMA

Dvyniai

Niekur neskubėkite, tačiau būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Verta labiau atsižvelgti į šeimos narių nuomonę.

Vėžys

Neblogas laikas atsibodusiems dalykiniams reikalams tvarkyti – gali pavykti kai ką pakeisti į gera. Galima mėginti su darbdaviu aptarti karjeros perspektyvas, prašyti didesnio atlyginimo – jei nepavyks, ramiai atidėkite tai kitai savaitei.

Liūtas

Diena skatins bendrauti, imtis permainų. Jei tik būsite lankstesni, išradingesni, nemažai laimėsite – įgysite patikimų sąjungininkų. Vakare galite jaustis pavargę ir suirzę, tad patartina neplanuoti išvykų, kelionių ir svarbių pokalbių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Gali būti sunku susikaupti, blaiviai mąstyti. Mažiau planuokite: tai laikas, kai planus reikia tiesiog pamiršti (darbus irgi).

Svarstyklės

Nuobodžiauti nebus kada – tai itin aktyvus metas. Kad nekiltų nenumatytų rūpesčių, teks atidžiau dirbti, planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Pasiruoškite, kad šiandien ne visada būsite teisūs (bent jau taip kai kada manys aplinkiniai).

Skorpionas

Jei jums reikia susitaikyti – įteikite dovanėlę, pakvieskite pietų ar vakarienės ir bendra kalba bus greitai rasta. Tinkamas laikas ir gerai parengtam sandoriui tvirtinti, konfidencialiam pokalbiui apie karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami. Neblogas laikas svarbiems pokalbiams, jei norisi ką nors gražiuoju priversti padaryti jums reikalingą paslaugą.

Ožiaragis

Jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote, bet nujaučiate, ir apie tai gali tekti šiuo metu išgirsti. Šiandien geriausia būtų ilsėtis – reikėtų vengti įtampos, nesiimti atsakingų darbų. Galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kuriems teks padėti.

Vandenis

Atsiras naujų galimybių pagerinti finansinę padėtį, bet nesivelkite į neapgalvotas avantiūras. Venkite finansinių įsipareigojimų: juos teks vykdyti, o šiandien būsite linkę pervertinti savo galimybes.

Žuvys

Nebloga diena darbo susitarimams tvirtinti. Tik nesiimkite to, ko neišmanote ar blogai išmanote, nebendraukite su jums nemaloniais asmenimis. Galimos traumos dėl skubėjimo ar išsiblaškymo. Būkite apdairesni su buitine technika.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų