REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Naitas Gomesas  (nuotr. YouTube)
27

Pasaulyje nuolat vyksta labai daug dalykų, žmonės pasinėrę į rutiną, problemas ir neretai tiesiog pamiršta vertinti tai, ką turi. Deja, kai kurie negali džiaugtis pilnaverčiu gyvenimu, patirti visų malonumų.

REKLAMA
REKLAMA

Naitas Gomesas yra vienas iš dvynių, bet jų sumaišyti netgi neįmanoma. Broliai labai skirtingi, o dėl to kalta liga, kuri pasireiškė vienam iš jų – Naitui.

REKLAMA

Vyras gimė su daugybe tiek sveikatos, tiek išvaizdos problemų: skylė širdyje, didelis tarpas tarp akių, deformuota nosis, rašo diply.com.

Naitas pasakoja, kad visą savo gyvenimą, matydamas brolį, tenorėjo atrodyti normaliai kaip ir jis, nesijausti bjauriu ir atstumiančiu. Chirurginėms operacijoms Naitas jau išleido beveik 2 300 000 eurų.

Nepaisant to, visi pinigai išėjo veltui. Tačiau įvyko stebuklas ir jis sutiko gydytoją dr. Nassifą, kuris pažadėjo suteikti tokią išvaizdą, kokios Naitas siekia: sumažinti pagurklį, pakelti akių kampelius, sumažinti skruostus.

Naitas pasiryžo šiaip operacijai ir 8 val. praleido palatoje, o rezultatai jį labai nudžiugino: „Pagaliau atrodau normaliai, ko ir siekiau. Man nereikia tobulumo, todėl džiaugiuosi šiais pokyčiais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų