REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Gabrielė Laškaitė (nuotr. fotopro) (nuotr. Organizatorių)

Prieš ketverius metus sėkmę „X Faktoriuje“ bandžiusi Gabrielė Laškaitė „kėdžių“ iššūkio etape neteko galimybės keliauti į kitą etapą. Tad šį sekmadienį 19.30 val. per TV3 televiziją jos laukia lemiama akimirka – ar ji šiais metais pagaliau pateks į didžiuosius finalus?

49

Prieš ketverius metus sėkmę „X Faktoriuje“ bandžiusi Gabrielė Laškaitė „kėdžių“ iššūkio etape neteko galimybės keliauti į kitą etapą. Tad šį sekmadienį 19.30 val. per TV3 televiziją jos laukia lemiama akimirka – ar ji šiais metais pagaliau pateks į didžiuosius finalus?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

26-erių mergina atskleidžia, kad praėjusį kartą jai nepavyko atskleisti savo viso talento, tačiau šiais metais į „X Faktorių“ keliavo su nauju užsidegimu, nes, kaip pati sako: „Toks tas gyvenimas – krenti keliesi, krenti ir vėl kyli – taip išlieka stipriausi“.

REKLAMA

„Pirmąjį „X Faktorių nežinojau, ko reikia šitam šou, nesupratau koncepto, tad ėjau tarsi į nežinomybę. Dabar jaučiu, kad patobulėjau per 4 metus ir supratau, ko jiems reikia, – teigia mergina ir priduria. – Žinote, kai tuomet nepatekau, gavau gerą spyrį į užpakalį, tad norėjosi tobulėti, eiti toliau ir įrodyt isau, kad jau ką, bet dainuoti aš galiu. Šiais metais išsikėliau sau tikslą – patekti tarp trijų finalininkų. Toks mano iššūkis sau“, – užtikrintai kalba Gabrielė.

Visgi dalyvė išduoda, kad vyresniųjų „kėdžių“ iššūkyje jaudulys buvo nežmoniškas.

„Atrodė, kad scenoje buvo kitas žmogus, o ne aš, tad neužtenka pasakyti, kad jaudulys veikė, jis tiesiog užvaldė. Nulipus nuo scenos neprisiminiau, ką ten išvis dariau“, – atvirai kalba Gabrielė. Į finalus Sauliaus Urbonavičiaus-Samo sprendimu pateks tik keturi dalyviai, tad šiandien vakare emocijos virs per kraštus.

„Konkurencija tikrai didžiulė. Gi čia šešiolikos metų mergaitė dainuoja taip, tarsi būtų nugyvenusi penkis gyvenimus“, - juokiasi Gabrielė, tačiau tiki, kad ji bus viena iš tų, kuri pelnys kėdę. 

Vis dėlto, kaip ir kaip pasibaigtų jos dalyvavimas populiariausiame šalyje projekte, ji dainavimo nežada atsisakyti.

„Muzika ir koncertai anksčiau buvo mano hobis, papildoma veikla, o dabar – prioritetas“, – sako dalyvė, taip pat dirbanti televizijoje laidų vedėja.

Visgi ji tolimoje ateityje neatmeta galimybės savo jėgas išbandyti užsienyje. Gabrielės didelė aistra yra kelionės ir ji pabrėžia, kad jaunas žmogus turi pakeliauti, pamatyti skirtingas kultūras, tradicijas, mentalitetus, nes tai formuoja pažiūras, praplečia įsitikinimus ir skatina kartais suvokti „koks gi aš esu laimingas“.

Tai lemia ne tik jaunatviškas avantiūrizmas, bet ir Gabrielės šaknys. Jos seneliai iš Rusijos, bet mama jau gimė Lietuvoje, kur susipažino su merginos tėčiu.

„Taip pat turiu žydiško, lenkiško kraujo, o mano prosenelė buvo čigonė. Esu maišyto kraujo, todėl kitokio temperamento“, - pasakoja visada visų žvilgsnius pritraukianti Gabrielė.

Šiuo metu ji taip pat daug laiko skiria savęs ugdymui. Gabrielė labai domisi psichologija, ezoterika, religijomis, lanko jogą, medituoja ir mokosi ispanų kalbą.

„Manau, kad išorė yra mūsų vidaus atspindys, todėl jį reikėtų kurti švarų. Ir nuo vasaros esu atsisakiusi mėsos, alkoholio, cigarečių, jaučiuosi visai kitaip“, - išduoda mergina. Tad, kaip pati sako, jos išorė tikrai apgaulinga.

„Visi akcentavo mano grožį, tačiau pagal tai negali spręsti apie žmogų. Išorė – trumpalaikė, kūnas sensta ir keičiasi, todėl tai tikrai nėra vertimo rodiklis. Reikėtų puoselėti vidų, kuris yra amžinas“, - sako Gabrielė. Ir jau po pirmojo „X Faktoriaus“ ji pasimokė, kad nereikėtų kreipti dėmesio į tai, ką apie tave mano pašaliniai žmonės.

„Neskaitau komentarų ir neklausau piktų žmonių, nes nenoriu sugriauti pasitikėjimo savimi visam likusiam gyvenimui. Kiekviena siela turi savo misiją žemėje ir turi eiti savo keliu, o visada bus tų jėgų, kurios bandys tai sugriauti“, - pokalbį pabaigia atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų