REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Monika Šalčiūtė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Ketvirtadienio vakaras sostinės kino centre nusidažė egzotiškosios Indijos spalvomis. Čia buvo pristatytas daug kino apdovanojimų susižėręs indų filmas „Mylėti negalima mirti“ – kur dėti kablelį, galite nuspręsti patys.

54

Ketvirtadienio vakaras sostinės kino centre nusidažė egzotiškosios Indijos spalvomis. Čia buvo pristatytas daug kino apdovanojimų susižėręs indų filmas „Mylėti negalima mirti“ – kur dėti kablelį, galite nuspręsti patys.

REKLAMA

Į išskirtinę TV8 televizijos VIP premjerą susirinko būrys garsenybių, kurios atskleidė, kad yra neabejingos indiškai kultūrai: Oksana Pikul-Jasaitienė, Vaida Skaisgirė, Eva Ghaoui, Gediminas Juodeika, Sandra Daukšaitė, Neringa Mažeikienė, Vaida Genytė, Indijos konsulas Lietuvoje ir daugelis kitų.

Į renginį pavėlavusi atskubėjo ir Monika Šalčiūtė, kuri greitu žingsniu atėjusi prie raudonojo kilimo liko nustebusi – visi svečiai jau sėdėjo kino salėje.

„Maniau, kad filmas prasideda tik 18 valandą!“, - sušuko ji.

Tiesa, net ir pavėlavusi Monika nustebino išskirtiniu stiliumi – nuo merginos iškirptės sunkiai sekėsi atitraukti akis – interneto sensacija į premjerą atvyko be liemenėlės. Tad net ir kiek vėluodama, Monika neatsisakė papozuoti fotografams.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus viešnia buvo palydėta į VIP renginio salę.

Apie filmą

Filme vaidina vienas geriausių Indijos aktorių Shah Rukh Khan, dažnai vadinamu Indišku Tom Cruise. Šis aktorius yra išskirtinė asmenybė – jis yra ne tik puikus aktorius, bet ir prodiuseris, renginių vedėjas, televizijos asmenybė. Per savo karjerą jis vaidino daugiau nei 80 filmų bei pelnė 222 apdovanojimus, įskaitant 14 vadinamųjų Indiškų Oskarų. 2015 metais jis užėmė 1 vietą Indijos Forbes sąraše. Jis taip pat yra pirmasis Indijos pilietis, gavęs UNESCO apdovanojimą už gerumą bei labdaringą veiklą.

REKLAMA

Viena iš jo partnerių šiame filme yra Katrina Kaif – aktorė ir modelis. Ji ne tik yra viena geriausiai uždirbančių Bolivudo aktorių, tačiau taip pat ir žiniasklaidos atstovų pripažinta viena patraukliausių Indijos garsenybių. Per savo kino karjerą ji pelnė 35 apgovanojimus, įskaitant geriausios romantiškų filmų aktorės už Myros vaidmenį „Mylėti negalima mirti“.

Akirą vaidinanti Anuska Sharma yra ne tik aktorė, bet ir prodiuserė. Ji yra viena populiariausių jaunosios kartos Indijos aktorių, jau gavusi indiško Oskaro apdovanojimą. Už Akiros vaidmenį „Mylėti negalima mirti“, ji pelnė geriausios antraeilės aktorės titulą Stardust Awards ir Zee Cine Awards. 2015 metais Anushka užėme 19 vietą Indijos Forbes sąraše pagal uždirbamus pinigus bei populiarumą.

REKLAMA
REKLAMA

Atskirai reiktų paminėti filmo režisierių Yash Raj Chopra, kurio karjera Indijos kino pasaulyje tęsėsi 50 metų, ir kuris yra žinomas kaip Indijos kino „Romantikos karalius“. Yash Raj Chopra buvo laikomas vienų iš pagrindinių Indiško filmo bei Indiškos kino pramonės kūrėjų, tačiau likimas lėmė taip, kad „Mylėti negalima mirti“ tapo paskutiniu jo gyvenimo filmu. Garsusis režisierius mirė nesulaukęs filmo premjeros.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų