REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai dažnai tenka skaityti straipsnius, kuriuose detaliai aprašoma, kodėl vyrai išduoda savo mylimąsias ir susiranda meilužių. Dažnai atsakomybė permetama ant moters gležnų pečių: neva moteris nesugebėjo patenkinti visų svarbių vyro poreikių, todėl atsirado kita.

Labai dažnai tenka skaityti straipsnius, kuriuose detaliai aprašoma, kodėl vyrai išduoda savo mylimąsias ir susiranda meilužių. Dažnai atsakomybė permetama ant moters gležnų pečių: neva moteris nesugebėjo patenkinti visų svarbių vyro poreikių, todėl atsirado kita.

REKLAMA

Šį kartą noriu kalbėti apie moters svarbius poreikius ir tas priežastis, kurios skatina moterį tapti neištikimai.

Neištikimybės skirtumas – emocija

Galime drąsiai sakyti, kad, normaliu atveju, moteris ne šiaip ieško sekso, o ieško kai ko daugiau – bendravimo. Žinoma, šiais laikais, kai vyriška ir moteriška energija yra chaotiška, yra moterų, kurios akivaizdžiai ieško kituose vyruose sekso poreikio patenkinimo, tačiau tai nėra „moteriška“ neištikimybės priežastis.

Tai labiau būdinga vyrams, kurie savo neleistiniems santykiams retai kada suteikia emocinės reikšmės. „Vyriška“ neištikimybės priežastis – patenkinti sekso poreikį.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris nori būti išklausyta

Išsikalbėti, išlieti širdį, pasiguosti, pasipasakoti – tai labai svarbūs moterų poreikiai, kurių dalį ji turėtų patenkinti su savo mylimu vyru. Nereikia vyro užversti visu smegenų turiniu – neištvers dauguma. Tačiau atvirai bendrauti moteriai ir būti išklausomai - labai svarbu.

REKLAMA

Senolės pasakoja, kad moteris savo širdies gelmių neturėtų patikėti kitiems vyrams. Mat taip ji tampa jau neištikima savajam. Moteris gali atsiverti draugei, vyresnei bičiulei ir savo vyrui. Jei pastarasis neskiria žmonai laiko, nevalia ieškoti kito vyro, kuris skolintų ausis. Akivaizdu, kad moteriška neištikimybė prasideda kur kas subtiliame lygyje nei vyriška. Tačiau nekalta pradžia yra pavojinga.

Mat moteris, kurią išklausė svetimas vyras, net jei jis pažįstamas, jaučiasi iš karto labai artima ir gali pasidalinti savo kūnu. Ne vieno filmo scenarijaus detalė: moteris patiria įtampą šeimoje, savo „širdies“ draugui, kurio paprastai nepažįsta vyras, išlieja nuoskaudas, ji jaučiasi paguosta, nuraminta ir... jie suartėja.

REKLAMA
REKLAMA

Svarbi žinia vyrams

Daug vyrų galvoja, kad neištikimybė – tai tik seksas. Kalbėti, flirtuoti, susitikti, skirti dėmesio ir laiko, daryti paslaugas - tai nėra problema. Štai kodėl jie dažnai nesupranta moterų, kurios nepatenkintos jau vien todėl, kad vyras per daug dėmesio skiria vienai ar kitai kolegei, draugei ir pan. Moterys puikiai save pažįsta.

Jei ir negali paaiškinti argumentų, jausdamos grėsmę, jos stabdo netinkamą vyrų elgesį. Nes intuityviai žino, kad moterims gauti dėmesio – tai pirmas žingsnis į neištikimybę. Jei nori gauti moters kūną, duok jai laiko, išklausyk ją, guosk ją, būk šalia, kai jai sunku ir pan.

Vyro atsakomybė

Šeima veikia kaip sistema. Moteris išklauso vaikus, mokosi atlaikyti visas jų emocijas. Vyras išklauso moterį, mokosi atlaikyti visas jos emocijas. O vyras stiprybės ieško kurdamas savo asmeninį santykį su Dievu, bendraudamas su išmintingais vyrais ar dvasiniais mokytojais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mokytis išklausyti vyrams yra labai svarbu. Tie, kurie neatlaiko moterų, o tokių yra labai daug, jie tiesiog atsijungia nuo šeimos sistemos, patys gali pradėti ieškoti malonaus bendravimo be įsipareigojimo už šeimos ribų ir dar stumia moterį į nuodėmę.

Verta įsisąmoninti: kai moteris namuose neturi ar nebeturi artimo draugo, kuriam gali atiduoti dalį savo gyvenimo naštos, išsikalbėti, sulaukti užuojautos, supratimo, kai gali pasijusti mylima, moteris emociškai nutolsta nuo vyro. Retesni intymūs santykiai yra jau pasekmė, o ne priežastis, dėl kurios vyrai pradeda dairytis kitos moters.

Leiskite moterims išsikalbėti, išsilieti ir jūs turėsite ne tik fizinį artumą, bet ir ištikimą moterį šalia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų