REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
6-ojo UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ svečiai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Jaukų šeštadienio vakarą žinomi šalies žmonės susirinko ypatingai šventei – šį vakarą nuskambės jau 6-asis UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“. Renginyje netrūksta gerumo dvasią palaikyti nusiteikusių žmonių, o tarp jų – ir treneriai Greta Lebedeva bei Aleksandras Kazakevičius.

58

Jaukų šeštadienio vakarą žinomi šalies žmonės susirinko ypatingai šventei – šį vakarą nuskambės jau 6-asis UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“. Renginyje netrūksta gerumo dvasią palaikyti nusiteikusių žmonių, o tarp jų – ir treneriai Greta Lebedeva bei Aleksandras Kazakevičius.

REKLAMA

Net ir juodą klasikinį stilių kartu su mylimuoju pasirinkusi Greta traukė aplinkinių žvilgsnius. Pasitempusi gražuolė atkleidė, kad pasiruošti šiam įvaizdžiui truko visai neilgai – tik valandą, mat iš ryto svečiavosi draugų vestuvėse.

Pasak Gretos, kažkokių išskirtinių moteriškų paslapčių, kurios padėtų geriau atrodytų, ji neturi.

„Visos mes, moterys, norime visada atrodyti gražiai. Pasistengiame, pasirūpiname savo išvaizda, tačiau kažkokių išskirtinių receptų ar patarimų tikrai neturiu. Vienintelis jaunystės eliksyras – sportas“, - tikina merginų grupės „Kitokios“ narė.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai G. Lebedevos gyvenime sportas pradėjo užimti daugiau vietos, nei scena. Žinoma mergina prisipažino, kad laiko pačiai pasportuoti tenka vis mažiau – tik kartą į savaitę. Tačiau jokių priekaištų dėl savo figūros ar pasikeitusios savijautos ji neturi. Aktyvų gyvenimą propaguojanti trenerė steniasi visada palaikyti formą ir laikosi subalansuotos mitybos principų.

REKLAMA

Kalbėdama apie naują veiklą Greta neslepia šypsenos. Sporto salėje ji ne tik dirba, bet ir susipažįsta su ja įkvepiančiais žmonėmis.

„Treniruoju tik moteris ir galiu pasakyti, kad atradau labai daug gerų žmonių. Stengiuosi kiekvienai moteriai ne tik pagelbėti su kūno formomis, bet ir palaikyti emociškai, nes neretai moterys turi įvairių psichologinių barjerų, problemų šeimoje, todėl trenerio darbas dažnai tampa psichologo darbu. Svarbu ne tik treniruoti žmogų, bet ir palaikyti, motyvuoti ir patarti“, - dėsto žinoma mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad sportas merginai užprogramuotas jau šaknyse. Jos tėtis – puikai atrodantis šešiasdešimtmetis vyras, kurio išvaizda stebisi ne vienas. Matydama tokį pavyzdį greta mergina įsitikino, kas sportuoti yra būtina. Tai ne tik raktas turėti gerą figūrą, bet ir energingą savijautą.

Paklausta, ar ir mylimąjį ji rinkosi pagal šiuos principus, Greta tik nusijuokia: „Tai, kad jis sportininkas tikrai nebuvo esminis bruožas, bet gavosi kaip gavosi. O gavosi labai gerai, dabar abu dirbame treneriais. Trenerių šeima“, - džiaugiasi ji.

Kalbėdama apie ateities planus Greta kalba nedrąsiai, tačiau išsidavė, kad ji jau pasiruošusi motinystei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visos jėgos keliauja į sportą, tai atima labai daug laiko, nuo ryto iki vakaro. O kalbant apie asmeniškesnius planus, gal ir yra koks mažytis šeimyninis planelis. Žinoma, kad pagalvoju apie vaikelį, juk metai tai bėga...“, - atvirai sako atlikėja.

Anot garsenybės, sportas jai tapo mielesne veikla nei scena. Todėl ir viešumoje ją matome rečiau.

„Niekur mes nedingom, tačiau aš seniai sakiau, kad ant scenos amžinai nebūsi, reikia kurti gyvenimą, ateitį. Kol kas viskas gerai, koncertuojam su Indre, jeigu ir koncertų kiek apmažėjo – tai tik todėl, kad pačios tam skiriame mažiau dėmesio. Fiziškai tiesiog nespėjame būti ir ten, ir ten. O viešumoje mažiau pasirodome todėl, kad, ko gero, nusprendėm, jog jau gana to pigaus populiarumo. Tai buvo anksčiau, kai visiems reikėjo reklamos. Dabar to nebereikia, dabar galvoje tik darbai“, - šypsosi G. Lebedeva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų