REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Viktorija Šaulytė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ gerbėjai net ir pasibaigus šou domisi, kaip gyvena šio projekto dalyviai. Bene labiausiai dėmesio iki šiol susilaukia saldžioji realybės šou pora – stilistė Viktorija Šaulytė ir pasaulio mišrių kovų KOK čempionas Julius Mocka, kuris tapo projekto laimėtoju.

30

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ gerbėjai net ir pasibaigus šou domisi, kaip gyvena šio projekto dalyviai. Bene labiausiai dėmesio iki šiol susilaukia saldžioji realybės šou pora – stilistė Viktorija Šaulytė ir pasaulio mišrių kovų KOK čempionas Julius Mocka, kuris tapo projekto laimėtoju.

REKLAMA

Praėjusį savaitgalį pora išvyko į romantišką kelionę Norvegijos kalnuose, kur pasisėmė ne tik vidinės ramybės, bet ir pirmą kartą atostogavo kartu.

„Tai pirmoji mūsų kelionė, kuri buvo sugalvota labai spontaniškai. Julius paklausė, o aš pasakiau: „Varom!“. Taip pat keliavo ir draugai, o Norvegijoje laukė Juliaus broliai. Plaukėme į Švediją, po to važiavome į Norvegiją, ten pabuvome dvi dienas ir parskridom į Lietuvą. Buvo beprotiškai gera, nes visur aplink kalnai, vanduo, visiška ramybė...“, - įspūdžiais dalinosi Viktorija, kuri Norvegijoje svečiavosi pirmą kartą.

- Ar po realybės šou norėjosi ramybės? Ištrūkti kažkur toliau, pajusti laisvę?

- Kol dar yra galimybė, norėjosi pakeliauti bent savaitgaliui, o ten, kur kalnai, gali pasiimti labai daug vidinės ramybės, susidėlioti mintis, ko labiausiai ir trūko po realybės šou.

REKLAMA
REKLAMA

- Praėjo beveik mėnesis po šio projekto, ar jau grįžai į senas vėžes? Kokie pokyčiai tavęs laukė? Kaip pasitiko šeima?

- Mano šeima, tai žmonės, kurie visomis prasmėmis mane beprotiškai palaikė ir lankė visą vasarą. Todėl mane pasitiko labai šiltai. Kai grįžau kalbėjomės visą naktį. Po tiek laiko atsisėsti šalia brangiausių žmonių, neturint laiko limito ir tiesiog išsikalbėti buvo tai, ko man reikėjo.

REKLAMA

Į gyvenimą teko grįžti labai greitai, nes jau laukė mokslai (Viktorija studijuoja VDU Kūrybines industrijas, 4 kursas – red. past.) ir darbai, tačiau psichologiškai dar gana sunku. O pokyčius grįžus aš pasidariau pati, savo valia, persidažiau plaukus (juokiasi). Dabar geriausias laikas, nes galiu daryti ką noriu ir kada noriu.

- Kaip tikroji realybė paveikė jūsų su Juliumi santykius?

- Dabar tas pats gražiausias laikas, kai galim džiaugtis ir gyventi sau.

- Papasakok apie savo gerbėjus, kurie tave atakuoja per „Facebook“, o gal net gatvėje? Ar nutiko kokių kuriozų?

REKLAMA
REKLAMA

- Buvo labai daug smagių nutikimų. Vieną kartą matau, kad prie parduotuvės mane stebi apsauginis. Po to iš lėto priėjo, aš net sutrikau, galvojau gal ką negero padariau, o jis nusiima akinius ir sako: „Tu Viktorija iš „2 Barų“, gyvai iš vis nuostabiai atrodai“ – pradėjau juoktis.

Kitas nutikimas nutiko Norvegijoje, kai vyras ilgai žiūrėjo į mane ir šypsojosi. Netrukus jis atsekė iki degalinės ir prieš išeinant lietuviškai pasakė: „Kokie žmonės Norvegijoj!“.

Iš tikrųjų daug panašių situacijų atsitinka, kai prieina, paklausia, paprašo nusifotografuoti arba praeidami žmonės nusišypso. Smagu, kai pasako gražius, palaikančius žodžius. Yra daug žinučių, kurių dar nespėju visiems atsakyti, tačiau tas palaikymas yra pats šilčiausias dalykas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- O ar Julius nepyksta, nepavyduliauja dėl vyrų dėmesio tau?

- Mes vienas su kitu pajuokaujam dėl gaunamo dėmesio, tačiau pykti visai nėra dėl ko. Saugom vienas kitą. Santykiuose svarbiausia yra pasitikėjimas ir pagarba vienas kitam.

- Kaip sekasi suderinti santykius per atstumą: tu kaunietė, o Julius vilnietis?

- Suderinti nėra sunku. Galbūt todėl, kad aš jau kurį laiką prieš projektą važinėju Kaunas-Vilnius, todėl dabar mano gyvenimo ritmas liko toks pat. Vilniuje lankausi galbūt kiek dažniau.

- Ar nesigaili dalyvavusi „2 Baruose“? Ar žinojai, kad tai buvo labai populiarus ir plačiai aptarinėjamas šou?

REKLAMA

- Gyvenime negalima nieko gailėtis, nes kai žengi žingsnį – reikia eiti į priekį. Gyvenimas yra gražus tuo, kad tu nežinai, kas gali nutikti, kokius žmones gali sutikti ar kur atsidurti. Taip ir šis realybės šou buvo kaip vienas gražus gyvenimo nuotykis.

Projekto populiarumo aš tikrai nesuvokiau. Nesitikėjau, kad net po šou interneto forumuose bus viskas taip smulkiai aptarinėjama...

- Ar po šou peržiūrėjai straipsnius, kuriuose buvai minima ir tu?

- Aš sau pasakiau, kad grįžusi nieko nežiūrėsiu. Kažkada ateis laikas, kai norėsiu tai padaryti. Esu perskaičiusi tik keletą straipsnių, tikriausiai pačius paskutinius, po finalo.

- Kokie tavo ateities planai?

- Dabar vienas didžiausių planų yra „ŠaŠa“ projektas. Kartu su stilistu Joringiu Šatu turime labai daug planų, kuriuos pradedame įgyvendinti, todėl darbų yra tikrai daug. O daugiau nieko neplanuoju, nes neplanuojant atsitinka geriausi dalykai. Tačiau aš mėgstu veikti ir nesėdėti vienoje vietoje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų