REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Neįtikėtina konspiracijos teorija: susirgusią Hillary Clinton pakeitė antrininkė? (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Konspiracijos teorijų šalininkai skelbia, kad savaitgalį renginyje nualpusi Hillary Clinton naudojasi antrininkės paslaugomis, skelbiama „The Daily Mail“.

27

Konspiracijos teorijų šalininkai skelbia, kad savaitgalį renginyje nualpusi Hillary Clinton naudojasi antrininkės paslaugomis, skelbiama „The Daily Mail“.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose plinta nuotraukos, kuriose tariamai įrodomi „fiziniai skirtumai“ – moteris pasirodžiusi nuotraukose po incidento sekmadienį tariamai yra ne tikroji kandidatė į JAV prezidentus, o jos antrininkė.

H. Clinton sveikatos problemos, kurios po renginio Niujorke tapo akivaizdžios žiniasklaidos atstovams nufilmavus, kaip alpstančią politikę jos asistentai ir apsaugos pajėgos įneša į automobilį, sukėlė didelį dėmesį pasaulio žiniasklaidoje.

Ne nualpo, bet pasijuto silpnai

68-ių politikė po incidento paskelbė, kad jai yra diagnozuota pneumonija, tačiau pažymėjo, kad nebuvo nualpusi, tiesiog apsvaigo galva ir ji kluptelėjo.

REKLAMA
REKLAMA

JAV demokratų atstovė prezidento rinkimuose pasakojo, kad pasėdėjusi vėsiame automobilyje ir išgėrusi vandens ji „iškart pasijuto geriau“, tiek terai, kad nusprendė aplankyti savo dukterį Chelsea ir anūkus.

REKLAMA

Tačiau konspiracijos teorijų kūrėjai skelbia, kad iš Chelsea apartamentų išėjo jau kitas žmogus.

„Hillary rodomasis pirštas yra ilgesnis negu bevardis. Ji nėra Hillary,“ – rašo vienas iš anoniminių „Twitter“ vartotojų pasivadinęs „Always Trump“ (Visada Trumpas).

Viena moteris internete teigia: „Antrininkas prieš ir po #ClintonCollapse? Tik teorija, tačiau nosis atrodo visiškai skirtingai“.

Dar kiti vartotojai atkreipė dėmesį į H. Clinton ausis, teigdami, kad iš Chelsea apartamentų išėjusi moteris yra „stambesnių ausų“. Kiti atkreipė dėmesį, kad moteris atrodo gerokai lieknesnė, negu nuotraukose kampanijos pradžioje, tačiau tai gana lengvai paaiškinama jai diagnozuota liga.

REKLAMA
REKLAMA

Interneto vartotojai išnarstė kiekvieną iš savo dukters namų išėjusios H. Clinton žingsnį: kėlė klausimus, kodėl pneumonija serganti politikė apkabina prie jos pribėgusią mažametę, kodėl šalia nėra nuolatinės apsaugos darbuotojų.

Pačiame internete netrukus pasipylė žinutės su prierašu #isHillaryalive (ar Hillary gyva).

Kampanijos atstovai neigia sveikatos problemas

Daugelį savaičių Hillary tariamas sveikatos problemas vadinę, ir dažniausiai visiškai pagrįstai, konkurentų platinamais gandais, po šio sekmadienio įvykių kandidatės atstovai priversti teisintis.

Billas Clintonas, buvęs JAV prezidentas ir H. Clinton vyras, pranešė, kad perims kai kuriuos savo žmonos suplanuotus susitikimus ir darbus, kol ši pasveiks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien ji priėmė sprendimą, kuris, mano manymu, yra tinkamas – pasiimti laisvą dieną atstatyti jėgas,“ – pasakojo jis žurnalistams, pridūręs, kad prieš „pasijusdama silpniau“ ji turėjo „velniškai sunkias dvi su puse dienos darbo“.

Paklaustas, ar gali būti, jog kandidatė dabar pasitrauktų iš kovos ilgesniam laikotarpiui, pavyzdžiui kelioms savaitėms, jis užtikrino, kad tai yra neįmanoma ir taip tikrai nebus.

Pati H. Clinton sekmadienį savo „Twitter“ paskyroje paliko žinutę, kad „kaip ir kiekvienas namuose besigydantis ligonis, ji trokšta kuo greičiau iš čia išsikapstyti“, bei pažadėjo netrukus vėl grįžti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų