REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Aistė Jankauskytė (nuotr. facebook.com)

Realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvė Aistė, projekte ilgai verkusi dėl praleistos audringos nakties su Renaldu, grįžusi namo jaučiasi tarsi ant sparnų. Mergina sako, kad draugai ir šeima ją palaiko, nors prisipažįsta, kad su tėčiu dar neišdrįsusi pasikalbėti. Aistė sako, kad patirtis „2 Baruose“ ją išlaisvino kaip asmenybę.

63

Realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvė Aistė, projekte ilgai verkusi dėl praleistos audringos nakties su Renaldu, grįžusi namo jaučiasi tarsi ant sparnų. Mergina sako, kad draugai ir šeima ją palaiko, nors prisipažįsta, kad su tėčiu dar neišdrįsusi pasikalbėti. Aistė sako, kad patirtis „2 Baruose“ ją išlaisvino kaip asmenybę.

REKLAMA

„Jaučiuosi labai gerai, kaip ant sparnų. Pasibaigus projektui, kitą dieną iškart grįžau į darbą ir net nebuvo laiko pagalvoti apie viską. Dabar trečia išeiginių diena, tai pagaliau išsimiegojau ir jaučiuosi puikiai“, - kalbėjo vienoje Vilniaus kavinių barmene dirbanti Aistė.

Tėčiui paskambinti dar nedrįsta

Mergina sakė kol kas su tėvais, gyvenančiais Šiaulių rajone, dar nebuvo susitikusi – ji sako norėjusi pirmiausia pailsėti.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi gyvenu su sese, tai su ja jau daug kalbėjome, ir ji visai nepyksta ant manęs – viskas buvo geriau, negu tikėjausi. Mano sesė labiausiai pyksta ant Renaldo – sako, duotų jam į galvą, jeigu pamatytų. Ji įsitikinusi, kad Renaldas kaltas dėl viso šito dalyko, o aš jai nuolat sakau, kad mes abu kalti“, - dalinosi Aistė.

REKLAMA

Kuomet mergina dar buvo „2 Baruose“, paaiškėjo, kad jos tėtis labai jautriai reaguoja į Aistės ir Renaldo nuotykį – merginos mama apie tai net nenorėjo kalbėti. Dabar Aistė sako, kad dar nėra pasiruošusi su tėčiu tai aptarti, ir kol kas šneka tik su mama.

„Mano tėtis nėra toks žmogus, kuris pats skambintų ir klausinėtų dalykų, o aš neprisiruošiu paaskambinti. Kažkaip su mama susiskambiname ir ji tėčiui viską papasakoja. Gal dar šiek tiek reikia laiko, kad aš pati išdrįsčiau paskambinti tėčiui ir viską papasakoti. Su mama viskas tvarkojei“, - kalbėjo Aistė.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiasi kaip beždžionėlė

Projekto dalyvė sako, kad grįžusi į Vilnių sulaukė dvejopų žmonių reakcijų: vieni merginai siuntė jos ir Renaldo nakties vaizdo įrašą, ktii linkėjo stiprybės.

„Kai pirmomis dienomis išeidavau pasivaikščioti, visi į mane žiūrėjo kaip į beždžionėlę iš zoologijos sodo paleistą, o dabar tai jau tas dėmesys aprimo. Darbe tai pasityčiojam vieni iš kitų, ir viskas. Kolegoms keista, kad aš taip lengvai viską priimu, nes aš jau galų gale susitaikiau su tuo, kas buvo.

Mano draugai tuo tarpu pasakė, kad, pažįstant mane, nieko kito iš manęs ir nebuvo galima tikėtis. Jie visiškai nenustebo. Aš esu visiškai „nurautas“ žmogus ir galiu padaryti bet ką. Jeigu man užėjo noras pasivaikščioti Vilniaus gatvėmis ir pabraidyti po balas, tai aš taip ir padarysiu. Mano draugai visą šią sitauciją labai gerai priima ir mane palaiko“,- pasakoja Aistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina sako, kad jau nebekaltina savęs dėl to, kas įvyko, o ir žmonių kalbos apie tai jau aprimo – gatvėje Aistė įžeidimų negirdi.

Nesigaili dalyvavus

Aistė sako, kad lemtingos nakties vaizdo įrašo ji nežiūrėjusi – net nežino, kodėl – bet skaitė labai daug straipsnių ir komentarų.

„Perskaičiau tuos komentarus, ir jokių emocijų nepatyriau. Aš visiškai nesigailiu, kad dalyvavau šitame realybės šou. Kiekviena diena man buvo kaip gyvenimo pamoka, o šitas realybės šou mane labai daug ko išmokė: praradau vandens baimę, kas buvo neįtikėtina, išmokau pozityvumo, žiūrėti į viską kitu kampu, nekalti savęs dėl visko, kas vyksta šiame pasaulyje, nepasitikėti taip lengvai žmonėmis ir nepriimti taip visko į save“, - kalbėjo Aistė.

REKLAMA

Džiaugiasi dėl Renaldo

Projekto dalyvė sakė, jog ji džiaugiasi, kad Renaldas susitaikė su savo mergina ir porai ji linki tik sėkmės.

„Aš labai džiaugiuosi, kad jie susitaikė, nes visgi prisidėjau prie tų šlykščių dalykėlių. Dabar linkiu jiems tik sėkmės, nes jie – graži pora“, - kalbėjo Aistė.

Mergina sako ir toliau palaikanti ryšius su dauguma projekto dalyvių – Andriumi, Simona, Sigita, Aurimu, Viktorija, Renaldu – ir norėtų tai tęsti toliau.

Pasijautė laisva

Aistė sako, kad dabar žmonės į ją atkreipia dėmesį ne tiek dėl to, kad ji dalyvavusi realybės šou, bet dėl to, kad ši elgiasi labai laisvai.

„Aš išeinu į parką pasivaikščioti, man norisi atsigulti ant suoliuko, tai aš ir guliu – kaip kokia nenormali. Aš turiu tokį nusistatymą, kad šiaip ar taip visi viską matė, ką aš padariau, tai kodėl aš turiu dabar elgtis taip, kaip visi elgiasi? Visa ši patirtis projekte mane išlaisvino kaip asmenybę – kelinta diena jaučiuosi kaip ant sparnų“, - sako Aistė.

Aistė, dar būdama projekte, labai graužėsi dėl jos ir Renaldo aistringos nakties bei ilgai kankinosi dėl savo šeimos reakcijos, nežinodama, kaip ją priims. Panašu, kad mergina tikrai atsigavo – viso pokalbio metu jos tonas buvo linksmas ir pakilus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų