REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Vaikų namuose augęs „X Faktoriaus“ dalyvis apstulbins teisėjus (nuotr. fotopro.lt) (nuotr. Organizatorių)

Jau šį vakarą – didžiojo TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ ketvirtojo sezono premjera. Keli šimtai svajojančių apie šlovę stos prieš populiariausio Lietuvoje muzikinio projekto teisėjus. Pasiseks tik patiems gabiausiems, charizmatiškiausiems, labiausiai trokštantiems tapti Lietuvos šou verslo garsenybėmis.

49

Jau šį vakarą – didžiojo TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ ketvirtojo sezono premjera. Keli šimtai svajojančių apie šlovę stos prieš populiariausio Lietuvoje muzikinio projekto teisėjus. Pasiseks tik patiems gabiausiems, charizmatiškiausiems, labiausiai trokštantiems tapti Lietuvos šou verslo garsenybėmis.

REKLAMA

Jau pirmojoje teisėjų atrankų laidoje virs aistros ir pildysis svajonės. Dalyvius vertins dainininkas, hitų atlikėjas Marijonas Mikutavičius, grupės BIX lyderis, televizijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, populiariausia dainininkė Lietuvoje Justė Arlauskaitė-Jazzu, vienas išskirtiniausių atlikėjų Lietuvoje Saulius Prūsaitis. Tik teisėjų ištarti „taip“ atvers duris į kitą „X Faktoriaus“ etapą.

Didelio salės žiūrovų ir teisėjų susidomėjimo sulauks aštuoniolikmetis Marius Mickus. iš Plungės į „X Faktorių“ vaikinas atvyko norėdamas išbandyti projekto sceną – tokioje didelėje dar nėra stovėjęs. Įdomi ne tik Mariaus dainavimo patirtis, bet ir gyvenimo istorija.

REKLAMA
REKLAMA

Jei lygintume Marių su kitais projekto dalyviais, galėtume drąsiai vadinti patyrusiu scenos vilku. Aštuoniolikmetis groja akordeonu, pianinu, dainuoja. Save vaikinas vadina nuotykių ieškotoju. „Noriu muzikoje, dainavime pasiekti labai daug“, – savo gabumais neabejoja vaikinas.

Plungiškės ne kartą bandė suburti ir muzikinę grupę, tačiau niekaip nepavykdavo. Didžiausias Mariaus noras – išgirsti iš mėgstamiausio atlikėjo Marijono Mikutavičiaus „taip“ ir tapti jo komandos nariu.

Marius užaugo ne muzikiniais gabumais pasižyminčioje šeimoje, o vaikų namuose. „Mama man vos gimus susirgo, nebegalėjo manęs auginti. Toks gyvenimas, nieko nepadarysi“, – jau sekmadienį kalbės vaikinas. Marius neslepia – su tuo, kad teko augti vaikų namuose, jis jau susitaikė.

Vaikiną ypač skaudina žmonių kalbos, jog vaikų namuose augę nieko negali pasiekti. Šiandien Marius stengiasi palaikyti santykius su mama, bendrauja su savo giminaičiais. „Mano mama yra kitokia, kitos eros žmogus. Su ja sunkoka bendrauti...“, – neslepia Marius. Su tėvu vaikinas nepaliko jokių ryšių – net nėra jo matęs. „Tai yra ne vyras, ne žmogus, kuris palieka moterį. Nenoriu jo pažinti“, – sako Marius.

TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ scenoje atliks lietuvių liaudies vaikišką eilėraštuką-dainelę „Du gaideliai“. Toks vaikino pasirinkimas kaip reikiant apstulbins projekto teisėjus. „To dar nebuvo“, – prieš Mariaus pasirodymą kalbės J. Arlauskaitė-Jazzu. Išgirdusi vaikino pasirodymą Jazzu negailės komplimentų. „Kaip gera būti moterimi ir turėti moterišką intuiciją. Žinojau, kad bus geras pasirodymas“, – kalbės „X Faktoriaus“ teisėja.

„Labai rizikavai ir tavo rizika pasiteisino“, – sakys S. Urbonavičius-Samas. „Tai aš patiriu gana retai. Žmogus, esantis scenoje, priverčia mane raudonuoti, po to šiek tiek pažaliuoti, pamėlynuoti. Bet viskas baigiasi laimingai“, – vaikiną girs S. Prūsaitis. Kaip vaikino pasirodymą įvertins M. Mikutavičius? Ar sulauks plungiškis iš savo mylimo atlikėjo pritariamo „taip“?

Mariaus ir kitų projekto dalyvių likimas paaiškės jau šį vakarą, 19.30 val. per TV3!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų