REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Sigita (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

 Projektas „2 Barai” jau juda į pabaigą – šiandien paaiškės, kuris iš finalininkų – Renaldas ar Julius – laimės didįjį prizą. Barmenė Sigita Katinė, kuri iškrito šou jau įsibėgėjus, palaikys savo draugą Renaldą, nors išduoda, kad po sekso skandalo labai juo nusivylė.

20

 Projektas „2 Barai” jau juda į pabaigą – šiandien paaiškės, kuris iš finalininkų – Renaldas ar Julius – laimės didįjį prizą. Barmenė Sigita Katinė, kuri iškrito šou jau įsibėgėjus, palaikys savo draugą Renaldą, nors išduoda, kad po sekso skandalo labai juo nusivylė.

REKLAMA

Išskirtinis Sigitos interviu apie pyktį dėl sekso skandalo ir konfliktus su Viktorija.

- Ar projekto pradžioje tikėjote, kad galėtumėte laimėti?

- Tiesą sakant, ne. Žinoma, buvo minčių „o jeigu?“, bet ne dėl prizo sutikau dalyvauti, tad labai ir nenusiminiau, kad neteko eiti iki galo (šypsosi).

- Kaip jautėtės sugrįžusi namo?

- Puikiai. Grįžau pas mylintį vyrą, o ko daugiau ir reikia? Žinoma, reikėjo savaitėlės atsigauti, pailsėti, nes fiziškai buvau pavargusi.

REKLAMA
REKLAMA

- Kameros jus stebėjo visą parą. Ar tai buvo sunkus emocinis išbandymas?

- Nebuvo, galbūt todėl, kad neįsivaizdavau, kaip viskas ten atrodo iš šono. Na, iš pradžių gal kažkiek ir nejauku, o po to net nebepastebi tų kamerų.

REKLAMA

- Kas projekte buvo sunkiausia?

- Tai, kad negali būti su artimaisiais. Trūko įprastų pasišnekėjimų, kartais net ir tų pačių paprasčiausių apsikabinimų ir šilumos. Atrodo, tiek nedaug, bet būnant ten už tuos dalykus bet ką atiduotum (šypsosi).

- Buvote rami, laikėtės nuošalyje, vengėte skandalų. Visgi apie Aistės sekso sceną pakomentavo drąsiai. Ar jus įskaudino toks poelgis?

- Vengiau skandalų, nes žinoja, kad reikės išeiti į laisvę ir pažiūrėti žmonėms į akis. Nesinori, kad būtų gėda. O Aistė, ak kaip prisidirbo.

Gal truputėlį ir per žiauriai ten išsireiškiau, bet tuo metu tikrai buvau pikta ant jos ir Renaldo, tad kas buvo mintyse viską ir išrėžiau. Jeigu Aistė būtų pasakiusi „stop, nebenoriu apie tai šnekėti“, būčiau iškart nutilusi.

REKLAMA
REKLAMA

- Daugelis išreiškė, kad dėl įvykusios situacijos yra kalta tik Aistė. Ką manote?

- Ir visi mano, kad aš kaltinu tik ją, tik nesuprantu, kodėl. Iškarto sakiau, kad abu yra vienodai kalti. Renaldas velnių irgi gerai gavo (šypsosi).

- Taip pat pykote ant Viktorijos dėl jos situacijos su buvusiuoju. Ar manote, kad Vikos ir Juliaus meilė yra tikra?

- Tuo metu nemaniau, na, o dabar atrodo viskas lyg ir rimta. Įdomu tik kaip ten bus po projekto.. Jeigu liks kartu, tai na ką gi, džiaugiuosi už juos.

- Daugelis sudėjo daug minusų Vikai ir išsakė karčios kritikos. Ar ji to tikrai verta?

- Dalyviai pasakė tai, ką galvoja, niekas už liežuvio netempė. Jeigu pasakė, vadinasi ir yra verta, tik nemanau, kad reikėjo taip skaudžiai reaguoti. Žmonės už kadro dar ne taip apkalba ,mes bent į akis pasakėm, reikia mokėti atsiriboti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Galima tikėtis, kad po projekto padidėjo žinomumas. Galbūt netrūksta žmonių, kurie gatvėje prašo nuotraukų, autografų?

- Vaikai kieme atpažįsta, „Facebook“ žinučių daugiau, na, žinoma, teko ir asmenukių pasidaryti (juokiasi). Bet realiai nepasakyčiau, kad daug dėmesio, įprastas, normalus gyvenimas ir tiek.

- Kita dalyvavimo pusė – neigiami komentarai. Kaip pavyko su tuo susidoroti? O gal jaučiate daugiau teigiamo palaikymo nei kritikos? - Ak, visko teko prisiskaityti. Užtikau vieną tokį forumą, skaičiau ir juokiausi visą naktį. Buvo ir palaikymo, ir pasiūlymų spjauti į veidą – visiems juk neįtiksi.

Palaikymas nudžiugina, o į kritiką stengiuosi nekreipti dėmesio, kam sau nuotaiką gadintis.

- Kaip jūsų patirtį vertina vyras? Ar džiaugiasi, kad dalyvavote?

- Džiaugiasi, kad sudalyvavau, bet daugiau į tokį projektą, manau, nebeleistų (juokiasi).

- Gal dar kartą išbandytumėte panašų dalyką/dalyvautumėte projekte?

- Abejoju. Nebent nereiktų gyventi stebimam 24/7, tada dar pasvarstyčiau.

- Ar po iškritimo susirašėte su kitais iškritusiais dalyviais?

- Taip. Su Ernesta ir Andriumi.

- Julius ir Renaldas atsidūrė finale. Kurį dalyvį palaikote? Gal turėjote kitą favoritą, kurį norėtumėte matyti finale?

REKLAMA

- Lieku prie senos nuomonės, aš už Renaldą, nors verti abu.

- Ar ko nors gailitės?

- Niekada nieko nesigailiu.

- Ar nesigailite, kad išvis dalyvavote?

- Ne. Smagi nauja patirtis, viskas puiku.

- Ar būtumėte dariusi ką nors kitaip?

- Manau, buvau savo vietoje, dariau kaip tada pati norėjau, tad nieko nekeisčiau.

- Ar palaikysite su kitais dalyviais ryšį? Ar pavyko susirasti draugų?

- Stengsiuosi. Pas Ernestą į Druskininkus tikrai reiks nulėkti, o ir Marijus su Andriumi yra laukiami svečiuose, kaip ir tarėmės.

- Kuriuo dalyviu labiausiai nusivylėte? Kuris jums pasirodė nenuoširdžiausias?

- Visi buvo nuoširdūs ,nes tiesiog buvo savimi (šypsosi). O labiausiai nuvylė draugas Renaldas, gaila, kad tokią nesąmonę padarė, skaudu dėl jo merginos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų