REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Dar dviem taksistams pareikšti įtarimai dėl lenkimo vartoti narkotines medžiagas (nuotr. Policijos)

Vilniaus policija dar dviem taksistams pareiškė įtarimus dėl galimos pagalbos įsigyjant narkotines medžiagas. Abu taksistai vežė tabore narkotikų įsigijusius keleivius.

5

Vilniaus policija dar dviem taksistams pareiškė įtarimus dėl galimos pagalbos įsigyjant narkotines medžiagas. Abu taksistai vežė tabore narkotikų įsigijusius keleivius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato pareigūnai, kovodami su narkotinių medžiagų vartojimu bei platinimu, nuolat organizuoja tikslines policines priemones. Padidintas dėmesys skiriamas taksi vairuotojams, vežantiems keleivius į romų taborą ar jo prieigas.

REKLAMA

Kaip pranešė policija, trečiadienį komisariato kriminalistai organizavo tikslinę policinę priemonę. Įtarus, kad išplatintos narkotinės medžiagos, Dariaus ir Girėno gatvėje, pareigūnai sustabdė patikrinti automobilį „Audi“, vairuojamą 54 metų vyro. Apžiūrėję 34 metų keleivį, kriminalistai rado 4 folijos lankstinukus su, įtariama, narkotine medžiaga.

Pavėžėjimo paslaugas teikusiam vairuotojui pareikšti įtarimai dėl lenkimo vartoti narkotines ar psichotropines medžiagas ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai vėl organizavo tikslinę policinę priemonę. Eišiškių plente buvo sulaikytas taksi 48 metų vairuotojas ir keturi keleiviai – dvi 39-erių ir 33 metų moterys bei du 33-ejų ir 26-erių vyrai. Jie važiavo iš romų taboro.

Pareigūnams patikrinus taksi automobilio saloną, jo viduje rasta 8 folijos lankstinukai su, įtariama, narkotine medžiaga – heroinu. Taip pat vienos moters apžiūros metu rasta 9 folijos lankstinukai.

Taksi vairuotojui pareikšti įtarimai dėl lenkimo vartoti narkotines ar psichotropines medžiagas ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteriai teks atsakyti už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, o vienam iš vyrų – už lenkimą vartoti narkotines ar psichotropines medžiagas. Už šias nusikalstamas veikas taksi vairuotojui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Dar dvi bylos taksistams buvo iškeltos liepą. Šie taksistai taip pat vežė narkotikus įsigijusius asmenis.

Čigonų taboras yra didžiausia narkotikų prekyvietė sostinėje. Buvęs vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis yra sakęs, kad Vilniaus taboras yra vienas stambiausių heroino paskirstymo taškų šalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų