REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Katy Perry filmo premjera (nuotr. SCANPIX)

Katy Perry naujajame albume bus daina apie jos seksualinį gyvenimą, praneša pramogų pasaulio naujienų svetainė celebuzz.com.

29

Katy Perry naujajame albume bus daina apie jos seksualinį gyvenimą, praneša pramogų pasaulio naujienų svetainė celebuzz.com.

REKLAMA

Šiuo metu K.Perry intensyviai kuria ir įrašinėja savo ketvirtąjį albumą, 2013-ųjų „Prism“ tęsinį. Ir nors treji metai gali atrodyti ilgas laiko tarpas tarp albumų, K.Perry tokį delsimą aiškina autentiškumo troškimu.

„Roar“ dainininkė užsuko į Elvis Durano radijo laidą, kad pakalbėtų apie grįžimą prie kūrybos po trejų metų pertraukos, ir papasakojo ne tik apie dainas sekso tema, bet ir apie savo mėgstamiausią vietą pavalgyti – kiniško maisto restoranus „Panda Express“.

Galima būtų įtarti, kad ieškant įkvėpimo naujoms dainoms į galvą turi ateiti jos naujas romanas su aktoriumi Orlando Bloomu. Dainininkė to neneigia, bet sako, kad pirmiausia nori įkvėpti savo gerbėjus.

REKLAMA
REKLAMA

„ Žinot, tai juokinga, galvoju, kad buvo tikrai sunku rašyti superseksualias dainas, – pasakojo ji. – Anądien pamaniau: „Parašysiu dainą apie seksą!“. Parašiau ir galvoju, kad tai tikrai puiku, nes vis dar myliuosi, o man patinka rašyti apie visas savo gyvenimo patirtis! Bet galvoju, kad buvau atsiųsta į Žemę kelti žmones, pakylėti žmones ir daryti tai per savo žinią, kalbant atvirai.“

REKLAMA

Nepaisant tarptautinio pripažinimo ir nuolat bulvarinėje spaudoje aptarinėjamų jos meilės reikalų, K.Perry sako, kad stengiasi gyventi kuo paprasčiau.

„Aš pati vairuoju, esu gana normali“, – pareiškė ji ir paaiškino, kad ilgainiui įgijo tam tikrų įpročių, dėl kurių jos gyvenimas muzikos pasaulyje tapo žymiai lengviau tvarkomas.

Bet nepaisant populiarumo, atlikėja sako, kad išsaugoti tokį normalų gyvenimą jai padeda terapija.

„Aš lankau terapiją, bet neperspaudžiu. Sakyčiau, kad jau išmokau tą dainą... šioje pramonėje yra sunku. Tu visą savo mielą gyvenimą bandai išsilaikyti, jautiesi, lyg skristum ant raketos, o dabar aš lyg ir nebebandau išsilaikyti visą savo mielą gyvenimą. Išmokau kaip skristi, dabar buriuoju ir jaučiuosi gerai!“

„Aš tikrai mėgstu keptą viščiuką, – pasakojo ji. – Linksmiausia, kad aš dabar įrašinėju, todėl kartais pagalvoju, kad gal jau reikėtų susigrąžinti savo kūno linijas... Aš labai gerai valgau per pusryčius ir pietus, bet vis pagalvoju apie tą kepto viščiuko odelę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų