REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Neblogas laikas, tačiau avantiūros, kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Geras metas seniai pribrendusiam pokalbiui su savo atžala. Būkite atlaidesni mylimam žmogui: tai sustiprins supratimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Ieškokite senų klaidų: kaip niekada pavyks jas sėkmingai ištaisyti. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais, ar tai būtų kolega, ar klientas, ar šefas. Svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis, pasaugoti sveikatą. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei.

REKLAMA

Dvyniai

Nepalankus metas. Galite padaryti rimtų klaidų, jei šiandien mėginsite ką nors spręsti, keisti savo ateitį – ją matote iškreiptai, tad pamirškite savo ketinimus.

Vėžys

Jūsų nuojautos aiškiaregiškos, tačiau aplinkybes būsite linkę dramatizuoti labiau, nei to reikia. Susitikite su gerais draugais – tai padės nusiraminti. Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms, bet geras labdarai.

Liūtas

Ar aplinkiniai jus teisingai supranta? Galimas dalykas, kad įvyks priešingai, nei siekiate. Būkite atidūs, kad partneriai jūsų pasitikėjimu, jėga nepasinaudotų savanaudiškai. Prisiminkite praeities pamokas – šiuo metu gali atsikartoti sena kvaila situacija. Neįtarinėkite sutuoktinio.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Daugės aiškumo, jūsų sprendimai taps toliaregiški, išmintingi. Labiau tikėkite tais, kurie jus myli.

Svarstyklės

Būsite priversti spręsti senas problemas, tik mažiau tikėkitės pagalbos iš draugų – jei kas nors jumis ir pasirūpins, tai netikėtai ir be išankstinio susitarimo. Šiandien būkite atidesni, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu nesugadintumėte gerų santykių su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Skorpionas

Nelinkėkite niekam blogo, nedalyvaukite apkalbose, nesivelkite į intrigas. Spręskite savo problemas, niekam neleisdami į jas kištis. Vertėtų pasisaugoti pavydo, keršto. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jūsų gera valia, ryžtas ir seni nuopelnai pagaliau bus įvertinti. Kita vertus, tai atpildo laikas, kai atgal sugrįžta tai, ką kitiems linkėjote, padarėte (ir gera, ir bloga).

Ožiaragis

Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės aplinkybes, studijuokite subtilybes. Galimas dalykas, kad jūsų nuomonė kardinaliai pasikeis sužinojus naują menką detalę. Būkite apdairesni skolindami, investuodami pinigus. Ši diena itin palanki labdarai.

Vandenis

Pamirškite senas nuoskaudas ir išvysite, kaip lengvai pavyks bendrauti su tais, kurių nemėgstate. Piniginių ir turto reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai.

Žuvys

Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite – savaime viskas susitvarkys geriau, nei patys tai galėtumėte atlikti. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite pažadus, nepamirškite užbaigti to, ką vilkinate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų