REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Viktorija ir Julius (nuotr. TV3)

Iki populiariausio TV3 vasaros projekto „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ finišo liko vos savaitė – jau sekmadienį televizijos žiūrovai sužinos, kas taps nugalėtoju ir namo išvažiuos laimėtu automobiliu.

26

Iki populiariausio TV3 vasaros projekto „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ finišo liko vos savaitė – jau sekmadienį televizijos žiūrovai sužinos, kas taps nugalėtoju ir namo išvažiuos laimėtu automobiliu.

REKLAMA

Vakar ant karštųjų kėdžių sėdėjo ir dėl vietos projekte kovojo trys dalyviai: mažiausiai apyvartos per savaitę surinkusi Simona, praėjusią savaitę buvusių kolegų minusus gavusi ir karčių jų žodžių sulaukusi Viktorija bei Julius.

Žiūrovų balsai nulėmė, kad į finalą pateko pasaulio mišrių kovų KOK čempionas Julius. Vaikinas prisipažino, kad sėdėdamas ant karštosios kėdės jautė didelę įtampą, todėl apie pergalę svajojo nedrąsiai: „Aš to labai norėjau, kažkiek vyliausi, kad taip bus, bet mano kompanionės ant karštųjų kėdžių buvo be galo stiprios, todėl buvau nusiteikęs, kad gali įvykti bet kas. Juo labiau, niekada nebuvau sėdėjęs. Buvo įtampa, bet labai malonu, kad žmonės taip smarkiai mane palaikė.“

Išlikimo kovą ramiai stebėjo tik Renaldas, kuris praėjusią savaitę vykusiame pliusų-minusų vakare sulaukė daugiausiai buvusių projekto dalyvių pliusų ir pateko tiesiai į šou finalą. „Manau, kad Renaldas – vienas nuoširdžiausių ir geriausių projekto dalyvių. Nežinau, kas dar galėjo būti finale iš visų iškritusių dalyvių, jei ne jis. Vakar pusfinalis, mano akimis, buvo pats geriausias – jame liko tik patys fainiausi ir geriausi šio projekto žmonės. Džiaugiuosi, kad man teko su jais išbūti iki galo ir džiaugiuosi, kad sėdėsiu su Renaldu“, – linksmai kalbėjo Julius.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesioginėje transliacijoje Julius sulaukė vedėjų Vaidos Skaisgirės ir Justino Jankevičiaus provokuojančio klausimo: jei laimėtų išlikimo kovoje, ar savo vietą jis užleistų šou surastai mylimajai Viktorijai? Vaikinas tikino, kad tai padarytų nedvejodamas: „Žinoma, kodėl ne? Jei ji tikrai būtų to norėjusi, būčiau tai padaręs. Ji žiauriai faina, nuostabi, suteikia projektui daug gerų emocijų. Manau, kad kaip tik bus dar geriau bendrauti be filmavimo kamerų. Dabar tiesiog noriu eiti iki galo ir pabaigti pradėtą darbą.“

REKLAMA

Viktorijai pastaroji savaitė projekte buvo itin sunki. Buvę šou dalyviai ją apkaltino veidmainyste ir tikino, kad finalą ji pasiekė tik su Juliaus pagalba. Tiesioginiame eteryje buvusius draugus dviveidžiais išvadinęs Julius ir šiandien sako tą patį: „Žmonės nėra abejingi intrigoms ir blogiems komentarams apie mus. Ką pasakiau, viskas tiesa. Jie yra dviveidžiai ir gyvatės. Jie patys, tai žino, tik nenori girdėti. Man atrodo, kad jie vienas kitą sunaikins greičiau, nei mus.“

Paskutinę savaitę „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ patalpose gyvens ne tik į finalą patekę Renaldas ir Julius, bet ir kiti anksčiau iš šou iškritę barmenai. Dar savaitei projekte liko Marijus, Žygis, Aurimas, Aistė, Andrius, Viktorija ir Simona.

REKLAMA
REKLAMA

Šį, pirmadienio, vakarą 21.00 val. TV3 žiūrovų laukia netikėtumų pilna laida, kurioje skaudžios strėlės skries finalininko Renaldo link. Buvę realybės šou draugai neslėps, kad į finalą šis pateko kaip tik jų dėka. Kaip sugrįžusius dalyvius pasitiko finalistai ir kodėl tarp Juliaus ir profesionalaus barmeno Aurimo kilo nesutarimai?

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. stebėkite per TV3, visą parą tiesiogiai – per 2barai.lt, o karščiausias naujienas sekite tv3.lt. Šį sekmadienį 19.30 val. TV3 eteryje – paskutinis realybės šou finalas, kuriame bus išrinktas projekto nugalėtojas.

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ – per TV3, 2barai.lt ir tv3.lt!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų