REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš teismą Klaipėdoje stos kretingiškis, kuris įtariamas laikęs kokainą ir kanapes.

Prieš teismą Klaipėdoje stos kretingiškis, kuris įtariamas laikęs kokainą ir kanapes.

REKLAMA

M.M. pateikti įtarimai dėl neteisėto didelio kiekio narkotinių medžiagų įgijimo, laikymo ir platinimo. Baudžiamojon atsakomybėn patrauktas kretingiškis praėjusių metų liepą sulaikytas su polietileniniu maišeliu, kuriame buvo daugiau nei 94 gramai kvaišalų, pranešė prokuratūra.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminį tyrimą atlikę Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai turėjo duomenų, kad M.M. galbūt vykdo nusikaltimus, susijusias su neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis. Vyras buvo sekamas.

REKLAMA

Atliekant ikiteisminį tyrimą kilo įtarimų, kad M.M. planuoja parduoti didelį kiekį kokaino iš Anglijos vos porai dienų grįžtančiam savo pažįstamam. Gavę informacijos apie kaltinamojo buvimo vietą, policijos pareigūnai nutarė surengti slaptą operaciją ir M.M. sulaikyti su kokainu.

Kretingiškis buvo sulaikytas pernai liepos 16-osios naktį su milteliais, kurių sudėtyje buvo didelis kiekis narkotinės medžiagos – kokaino. Atlikus kratą M.M. namuose taip pat buvo rasta kanapių.

Kaltinamajam M.M. už neteisėtą disponavimą labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų gresia laisvės atėmimo bausmė nuo 10 iki 15 metų.

Byla Klaipėdos miesto apylinkės teisme bus pradėta nagrinėti rugsėjo 5 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų