REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Nors stengsitės būti optimistai, tačiau vienu metu pasijusite ne itin maloniai, nes teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Galbūt su nerimu lauksite tyrimų rezultatų arba su įsidarbinimu, paskola, mokslu susijusio atsakymo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gali būti, kad šiandien įsivelsite į ginčus juridiniais, etiniais klausimais. Nusimato neplanuoti kontaktai su užsieniečiais, pareigūnais. Išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione susiję reikalai. Rezultatas, kurio laukiate, gali kiek nuvilti.

REKLAMA

Dvyniai

Aplinkybės jus privers labiau surimtėti, susirūpinti dalykinėmis problemomis. Pravartu iš savęs reikalauti ne mažiau nei iš kitų. Jeigu iš peties padirbėsite, labiau save gerbsite, ir rezultatai nenuvils.

Vėžys

Diena darbinga, žaisminga, kupina idėjų, polėkio. Kita vertus, joje slypi nemažai pavojų. Galite neįvertinti savo jėgų, galimybių ir įsivelti į nuostolingas avantiūras, pavojingus nuotykius.

Liūtas

Įdėmiai stebėsite, kas vyksta aplink jus, bet iniciatyvos beveik nerodysite. Tikriausiai tai geriau, nei ją rodytumėte dirbtinai ar kalbėtumėte apie tai, ko neišmanote. Labai pažeidžiama jūsų sveikata, tad itin saugokite save.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nerami diena. Galbūt išleisite pinigų daiktams ar užsiėmimams, kurių vertė abejotina. Galima vertybių krizė arba nesusipratimas, išmušantis iš pusiausvyros. Jeigu norite to išvengti, nesileiskite į ginčus bei tiesos paieškas.

Svarstyklės

Galite gauti pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti. Jis gali turėti įtakos jūsų finansinei padėčiai, verslo perspektyvoms. Kita vertus, yra rizika, kad viltys nepasiteisins ir atiduosite daugiau, nei bus įmanoma atgauti.

Skorpionas

Vargu ar šalia jūsų esantys žmonės pritars jūsų keistiems užmojams. Jums teks pasukti galvą ir pakoreguoti veiksmų planą, antraip negalėsite pasiekti tikslo. Nevenkite išmokti naujų dalykų - tai išties pravers. Ir verčiau nebeatidėliokite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Išaugs jūsų kūrybinė galia, bet kartu padaugės avantiūrizmo. Galite demonstruoti savo pasiekimus, privalumus, tačiau reikėtų vengti aferų, nes lengva susikompromituoti ir patirti nuostolį.

Ožiaragis

Jausitės apsukresni, nei esate iš tikrųjų. Pasinaudokite šia pasitikėjimo savimi akimirka, jei norite nuveikti kažką tokio, kam anksčiau negalėjote pasiryžti. Peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą, nes verta juos pakoreguoti.

Vandenis

Tikriausiai šiandien patirsite ypatingų emocinių impulsų. Galite leistis į drąsią avantiūrą. Tačiau tuoj pat teks taisyti klaidas, į kurias kiti rodys pirštu. Apsimetimas negirdinčiais ir nematančiais vargu ar jums padės.

Žuvys

Šiandien noriai bendrausite su aplinkiniais, tarpininkausite, derėsitės. Tačiau susitarimą vargu ar pasieksite tokį, kokio pageidaujate. Kažkas gali pasiūlyti abejotiną sandėrį ar pramogą. Galite apsigauti arba patys ką nors apgauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų