REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Egzistuoja labai daug sėkmingos santuokos taisyklių, tačiau sava istorija socialiniuose tinkluose pasidalinusi Jennifer tikina, kad jos laimę išsaugojo kardinaliai pasikeitę santykiai lovoje.

Egzistuoja labai daug sėkmingos santuokos taisyklių, tačiau sava istorija socialiniuose tinkluose pasidalinusi Jennifer tikina, kad jos laimę išsaugojo kardinaliai pasikeitę santykiai lovoje.

REKLAMA

Su vyru esame susituokę jau dešimtmetį. Buvome labai įsimylėję, laimingi ir niekada nemaniau, kad mūsų santuoka gali atsidurti grėsmėje. Pradėjome lankyti santykių ekspertą, tačiau jis visą dėmesį skyrė mūsų kasdienybei. Jis aiškino, kad neskiriame vienas kitam pakankamai rūpesčio, globos. Tada pradėjome keistis. Aš dažniau gamindavau vakarienes, jis bandydavo anksčiau grįžti namo. Taip, tai tikrai padėjo, tačiau tiek jis, tiek aš jautėme, kad santykiuose vis tiek egzistuoja šaltumas.

Supratau, kad mes nebejaučiame vienas kitam aistros, todėl lytiniai santykiai tapo monotonija. Žinoma, mes niekada nebuvo didžiuliai sekso ekspertai, tačiau ilgainiui įprastos pozos pabodo. Nors apie tai prabilti buvo sunku, tačiau, patikėkite, mirtinai būtina.

REKLAMA
REKLAMA

Niekada nemaniau, kad savo fantazijų išsakymas, poreikių atskleidimas gali kardinaliai pakeisti situaciją. Gi kas gali pagalvoti, kad net dešimtmetį mes vienas kitam neišsakėme pačių svarbiausių norų. Ir tik nepagalvokite nieko baisaus, nes seksas smarkiai nepasikeitė, tačiau aptarę, kaip kiekvienas iš mūsų supranta meilės aktą, supratome, kad dešimt metų buvome skirtinguose puslapiuose. Aš žinau, kad apie tai nejauku kalbėti net ir po penkių ar penkiolikos metų draugystės, tačiau tai veikia. Jūs privalote vienas su kitu būti atviri visuose santykių puslapiuose. 

REKLAMA

Ši išpažintis tapo sensacija, santykių ekspertams prabilus, kad pabodęs seksas ar užslopintos fantazijos tikrai gali paskatinti santykių griūtį. Tokiu atveju abudu partneriai yra linkę būti neištikimi.

Ką daryti, jei atsibodo seksas:

Pakeiskite sekso pozas

Nors atrodo, kad ši taisyklė labai paprasta, tačiau dažna pora naudojasi vos keliomis ar keliolika pozų. Jų, patikėkite, yra žymiau daugiau. Pasinaudokite visagaliu internetu ir išbandykite dar niekada nebandytas, gal ir sunkias pozas.

Pasipuoškite

Ilgai draugaujančios poros pamiršta, jog seksui taip pat reikia ruoštis ir puoštis. Vyrai labai mėgsta viliojančius, seksualius apatinius, tad įsigykite patrauklų komplektą. Taip pat galite pasidomėti, kokių fantazijų turi jūsų mylimasis ar mylimoji, tuomet galėsite pasipuošti įvairiais kostiumais.

REKLAMA
REKLAMA

Sušlapkite

Paaiškėjo, kad poros, kurios kartu maudosi, patiria stipresnius orgazmus ir džiaugiasi tvirtesne meile.

Kalbėkitės

Labai dažnai užtenka seksualiai pakalbėti, kad grįžtų noras griūti į lovą. Tad nesigėdykite savo mylimajam pristatyti savo seksualinių fantazijų.

Paruoškite aplinką

Nors skamba paprastai ar banaliai, tačiau uždegtos žvakės, muzika tikrai padeda įaudrinti partnerius.

Naudokite masažą

Seksologai teigia, kad nugaros ar viso kūno masažas gali tapti puikiu stimulu persikelti į miegamąjį. Jei jaučiate norą mylėtis, tačiau jūsų partneris atrodo nenusiteikęs, atlikti jam švelnų, tačiau aistringą masažą.

Išvykite

Nauja aplinka, azartas ir sukilusios emocijos labai padeda sugrąžinti seksualinę aistrą. Jei jaučiatės, kad santykiuose štilis, susiplanuokite kelionę į svečią šalį ar užmiestį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Erotinės prekės

Nors ne visos poros drįsta, teigiama, kad įvairūs seksualiniai žaisliukai tikrai padeda pažadinti žvėrį.

Susiplanuokite pasimatymą

Ilgai draugaujančios poros su nostalgija prisimena pirmuosius pasimatymus, pirmojo bučinio jaudulį. Susigrąžinkite tuos laikus surengę netikėtą, tačiau romantika dvelkiantį pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų