REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sukrečiantys įvykiai iš pažiūros ramiame Kretingos miestelyje nutiko vėlyvą ketvirtadienio vakarą, prieš 22 valandą.

Sukrečiantys įvykiai iš pažiūros ramiame Kretingos miestelyje nutiko vėlyvą ketvirtadienio vakarą, prieš 22 valandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policijai pranešta, kad į Muitinės gatvėje esančius namus įsiveržė peiliu ginkluotas vyras, kuris sužalojo 70 metų moterį ir metais jaunesnį jos sugyventinį. Abu nukentėjusieji po kruvino išpuolio buvo išvežti į ligoninę.

REKLAMA

Medikams pavyko išgelbėti tik pensininkės gyvybę. Jos sugyventiniui užpuoliko smūgiai buvo mirtini. Šioje kraupioje istorijoje yra ir dar viena policijos suvestinėje nutylėta detalė. Žmogžudžio išpuolį matė pas prosenelę viešintis 8-metis.

Netikėtos istorijos detalės

Klaipėdos apygardos prokuratūros atstovai penktadienį pateikė daugiau šio kraupaus nužudymo detalių.

Paaiškėjo, kad užpuolikas sužalojo ne atsitiktinę auką, o savo seserį. Vyras į kiemą įsiveržė išspyręs vartelius.

REKLAMA
REKLAMA

Namuose tą akimirką buvo pensininkų pora, tik vakar tėvų atvežtas proanūkis bei nuo, kaip paaiškėjo, užpuoliko iš namų pasprukusi šio sugyventinė.

Anot prokurorų, tikėtina, kad galimai girtas vyras būtent ir atėjo ieškoti jį palikusios sugyventinės. Pagrindo tam yra, mat dėl šio vyro smurto protrūkių jau buvo pradėti du ikiteisminiai tyrimai.

Pasirodžius vyrui, sugyventinė sugebėjo pasprukti. Deja, to padaryti nepavyko pensininkų porai. Mažametis per šį incidentą nenukentėjo. Jį iškart išsivežė tėvai.

Dar viena versija

Kaimynystėje gyvenantys žmonės TV3 žurnalistei prasitarė, kad brolis su sese pykosi ir dėl namo, kurio kieme šis įvykdė savo kraupų išpuolį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot jų, namas – tėvų palikimas. Jame, po tėvų mirties apsigyveno dukra. Brolis esą dėl to griežė dantį.

Kaip yra iš tiesų, paaiškės atlikus ikiteisminį tyrimą. Įtariamąjį policijos pareigūnams pavyko sulaikyti tik praėjus daugiau kaip puse paros. Jis rastas Kretingoje, viename iš Basanavičiaus g. esančių pastatų. Pasak pareigūnų, buvo girtas ir sulaikomas nesipriešino. Pareigūnai dėkoja asmeniui, pranešusiam, kur yra įtariamasis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų