REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Vasara (nuotr. fotolia)

„Vasarą daina pati dainuoja“, - kartą savo eilėse rašė poetas William Carlos Williams. Jis neklydo. Kadangi ši Lietuvoje klaikiai trumpa, ja reikia mėgautis kiekvieną akimirką.

15

„Vasarą daina pati dainuoja“, - kartą savo eilėse rašė poetas William Carlos Williams. Jis neklydo. Kadangi ši Lietuvoje klaikiai trumpa, ja reikia mėgautis kiekvieną akimirką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su tuo sutinka ir instrumentinės grupės „Subtilu-Z“ nariai, kurie ne tik įtemptai ruošiasi artėjantiems koncertams, bet ir išradingai atostogauja. Tad jei ir jums pabodo gulinėjimas prie televizoriaus ekrano, o namuose darosi ankšta – muzikantai siūlo išbandyti jų rekomenduojamas pramogas.

REKLAMA

„Visi keturi esame aktyvūs – tad ir poilsis dažniausiai būna toks. Neretai sulaukiame klausimų ar iš tiesų laiką leidžiame kartu, ar vienas kitam nepabostame, tačiau drąsiai galime teigti – tikrai ne.

Esame ne tik kolegos, bet ir geri draugai. Štai praėjusią savaitę visas kolektyvas su šeimomis, kitais kolegomis iš „Vaidilos“ teatro ir „Šviesiaigarsiai“ leidome laiką prie ežero. Tam buvome sugalvoję net specialų meniu. Tad jei yra laisva akimirka – ja reikia pasinaudoti ir praleisti turiningai. Būtent tai mes visuomet ir rekomenduojame. Ištrūkti, pravėdinti galvą ir išbandyti kažką naujo – toks būtų mūsų vasaros devizas“, - pasakojo muzikantai.

REKLAMA
REKLAMA

Neatrasta Lietuva ir vandens pramogos

„Kaip žinia, daug dirbant, ilgas atostogas susiplanuoti sunku. Todėl verta planuoti savaitgalius. Ypač smagios yra vandens pramogos: baidarės, pasiplaukiojimai valtimi, žvejyba, nardymas. Beje, grupės narys Laurynas, nardymą ypač mėgsta. Dar viena pramoga, kuri tikrai verta dėmesio – kelionės automobiliu po Lietuvą.

Esame įsitikinę, jog tikrai ne visi, yra matę visą Lietuvos grožį. Nereikia keliauti toli, jog išvystum kvapą gniaužiančius miškus, pasivaikščiotum ramia jūros pakrante, iš aukštai pasižvalgytum į gausybę ežerų ar paragautum dar neišragautų patiekalų. Mūsų mėgstamos vietos – Neringa, Nida ir Klaipėdos kraštas. Jei norisi ramybės – tiesiog puikiai tiks miškas. Be to, ar pamenate, kada paskutinį kartą grybavote?“, - šypsojosi Povilas, Laurynas, Dmitrijus ir Vytautas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ekstremalus laiko praleidimas – prasiblaškymui

„Jei atostogaujame – dažniausiai tam renkamės nuošalesnes, turistų ne tokias mėgiamas vietas. Tačiau, kai norisi prasiblaškyti, manome, jog tam labiausiai tinka ekstremalios pramogos. Teko išbandyti skrydį parasparniu, važinėjimą džipų safari, kopimą į kalnus. Šiai vasarai žadame išmėginti važiavimą „Formulės“ bolidu ar žygiavimą pelkėse. Juk kaip smagu išbandyti kažką pirmą kartą, o ir papasakoti grįžus po savaitgalio yra ką“, - juokavo „Subtilu-Z“.

Muzika – neatsiejama vasaros dalis

„Esame muzikantai – muzika mums, kaip oras. Tad nepaisant įtemptų repeticijų, mes itin laukiame koncertų. Tai greičiausiai galime vadinti ne tik vasaros, bet ir gyvenimo malonumu. Su „Grammy nugalėtojų“ programa jau visai netrukus, liepos 15 dieną, keliausime į Palangą. Dabar kaip tik visi repetuojame, jog ši būtų pritaikyta tik musų ketvertui. O kaip vieną svarbiausių ir esminių rekomendacijų mes siūlome kultūrinius renginius ir koncertus.

REKLAMA

Geras muzikos vakaras ne tik nuteikia pozityviai, pakelia ūpą, bet suteikia jėgų ir energijos. Juokaujame, jog jei nori pasikrauti – ateik į koncertą. Nuoširdžiai stengiamės, kad kiekvienas pasirodymas būtų kitoks, įsimintinas, o energija, kuria dalinamės – tik teigiama ir pozityvi. Juk vasara – malonumų metas, kodėl gi iš jos neišpešus kuo daugiau?

Todėl labai lauksime jūsų kultūros centre „Ramybė“, ne tik gerai praleisime laiką, bet išduosime ir daugiau paslapčių, kaip šią vasarą paversti pačia įsimintiniausia“, – nuotaikingai pokalbį baigė akordeonais, birbyne ir perkusija grojantys ansamblio nariai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų