REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio horoskopas: darbo savaitę pradėkite su pakilia nuotaika

Skubėti lyg išdegus akis šiandien tikrai neverta. Būkite pasiruošę pirmadienio iššūkiams. Siūlome susipažinti su liepos 4-osios horoskopu 12 zodiako ženklų:

Skubėti lyg išdegus akis šiandien tikrai neverta. Būkite pasiruošę pirmadienio iššūkiams. Siūlome susipažinti su liepos 4-osios horoskopu 12 zodiako ženklų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Iš darbo anksti ištrūkti nepavyks, nes ne viskas dėliosis taip greitai kaip norėtųsi. Kai ką gali tekti neštis namo. Jeigu esate užsirašę į grožio saloną, susitrukdys darbas, o jo už jus niekas neatliks.

REKLAMA

Tauras

Šiandien jums negresia vienišumas. Bus su kuo pasikalbėti, pasiginčyti. Regis, kiti jus nesunkiai įkalbės leistis į kompromisus.

Dvyniai

Išlaidų ir atsiskaitymų diena. Regis, jums būtina šį bei tą susiskaičiuoti, paskirstyti, atsiskaityti ir pan. Vertėtų peržiūrėti sutartis, jas užbaigti ar pratęsti, atsiimti ar grąžinti skolas.

Vėžys

Šiandien jums gali būti aktuali mokslo ir užsienio tema. Galbūt ketinate kur nors vykti arba laukiate svečių iš toli. Informacija, ryšiai, susiję su užsieniu - tai kita sritis, kuri domins.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galvosite apie galimus viršvalandžius darbe, nespėjamas įvykdyti pareigas, politiką. Labai kritiškai vertinsite kolegas ir jų darbo rezultatus.

Mergelė

Regis, nuo pat ryto jau galvosite apie vakaro renginius, numatomus susitikimus. Būsite linkę sutikti su bet kokiais draugų pasiūlymais, leistis į kolektyvines atrakcijas, vykti į varžybas, koncertą.

Svarstyklės

Pajusite, kad jums reikia atsipalaiduoti, pasirūpinti sveikata. Darbingumas kris, reikšis mieguistumas, į galvą lįs filosofinės mintys arba skverbsis iliuzijos. Jeigu įmanoma, dieną leiskite ramiai, patinginiaukite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nestokosite asmeninio žavesio, veiklumo ir aplinkinių dėmesio. Jeigu buvote pasitraukę į šešėlį, iš jo išnirsite ir tapsite labiau pastebimi. Tai gali paskatinti dažniau žvilgčioti į veidrodį ir daugiau maivytis prieš kitus.

Šaulys

Neblogai seksis, jeigu siekiate pasipelnyti ar sutaupyti, pirkdami reikalingas prekes, paslaugas. Jeigu sukatės versle, prekiaujate ar amatininkaujate, diena bus produktyvi. Nenuvils ir dovanų paieškos ar jų kūrimas savomis rankomis.

Ožiaragis

Šiandien jums nestigs veiklumo, iškalbos. Gebėsite kitus įtikinti, įkalbėti. Nebloga diena ir dokumentų tvarkymui, informacijos ar interviu teikimui ir ėmimui.

REKLAMA

Vandenis

Labiau nei darbas ar pramogos jums rūpės veikla namuose. Dalis jos gali būti susijusi su prieššventine ruoša. Tai reiškia, kad norėsis kruopščiai apsitvarkyti, gal net perstatyti baldus, papuošti eglę. Bus smagiau, jei į tai įsitrauks artimieji.

Žuvys

Aktyviai leisite laiką tiek darbe, tiek po jo. Parodysite kūrybinius arba sportinius, pedagoginius gebėjimus. Galbūt elgsitės šiek tiek narciziškai, patys savimi gėrėsitės ir susireikšminsite. Visgi jūsų dėmesio užteks ir mylimam žmogui, vaikams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų