REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Ty Jonesas ir Edas Sheeranas (nuotr. facebook.com)

Dažnas svajoja būti pasaulinio lygio žvaigžde. Vieni kopijuoja garsenybių stilių ar išvaizdą, kiti – tuo apdovanoti biologiškai.

24

Dažnas svajoja būti pasaulinio lygio žvaigžde. Vieni kopijuoja garsenybių stilių ar išvaizdą, kiti – tuo apdovanoti biologiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ko gero, Mančesteryje gyvenantis Ty Jonesas yra panašiausias antrininkas iš visų atlikėjo Edo Sheerano kopijų. Vaikinas nuolat supainiojamas su žvaigžde, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Jaunuolis tikina, kad praeiti gatve – jam didžiulis iššūkis. Itin dideliu merginų dėmesiu apipiltas Ty pasakoja, jog kasdien tenka aiškintis santykius su savo antrąja puse, mat ji pavyduliauja.

Žmonės norintys nusifotografuoti, trumpam šnektelėti ar prašantys autografo – T. Joneso kasdienybė.

21-erių metų vaikinas ne tik panašus savo veido bruožais, bet ir ūgiu.

T. Jonesas prisipažįsta, kad papildomas dėmesys ne visada neša tik teigiamas emocijas.

„Kai Edas tapo labai garsus, prie manęs nuolat prieidavo žmonės – tai buvo beprotiška. Jis tokia didelė žvaigždė, aš esu didžiulis jo gerbėjas, tačiau šiandien aš nuo to negaliu pabėgti, žmonės tiesiog pašėlsta, kuomet jie mano pamatę Edą Sheeraną“, - pasakoja antrininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiems, kurie mano, kad dėmesys padeda rasti merginą, Ty turi visai kitokią versiją.

„Tai mano santykiams tik kliudė, su merginomis turėdavau bendrauti atsargiai, man reikėjo įsitikinti, ar jos domisi manimi, ar laiką leidžia tik dėl mano panašios išvaizdos į Edą“, - atvirauja vaikinas.

2012-aisiais T. Jonesas susitiko su savo „dvyniu“, atlikėju Edu Sheeranu. Pasak dainininko, tai buvo jausmas lyg žiūrėtum į veidrodį.

T. Jonesas kasdien sulaukia įvairių pasiūlymų filmuotis, dalyvauti parodijų šou, tačiau vaikinas nedainuoja profesionaliai ir vengia viešumo. Šiuo metu jis dirba azartinių lošimų, lažybų internetinėje svetainėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų