REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį Donatas Montvydas stebėjo bare (nuotr. Manto Stankevičiaus)

Trečiadienio vakarą vyko „Eurovizijos“ antrojo pusfinalio repeticija, kurią buvo leidžiama stebėti žurnalistams, kuriems teko garbė atlikti vieną svarbiausių vaidmenų – jie tapo žiūrovais, kurie negaili savo ovacijų ir palaikymo šūksnių.

3

Trečiadienio vakarą vyko „Eurovizijos“ antrojo pusfinalio repeticija, kurią buvo leidžiama stebėti žurnalistams, kuriems teko garbė atlikti vieną svarbiausių vaidmenų – jie tapo žiūrovais, kurie negaili savo ovacijų ir palaikymo šūksnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stokholme vykstantis „Eurovizijos“ konkursas priviliojo bemaž 2 tūkst. žurnalistų, fotografų bei operatorių iš viso pasaulio. Kiekvienas iš jų, žinoma, palaiko savo šalies atstovus, tačiau turi favoritus.

REKLAMA

Vengrija: už gražias merginas

Štai radijo korespondentas iš Vengrijos Gdboras Vorošas teigia, kad „Eurovizija“ yra pati smagiausia jo darbo dalis. „Tai man yra didelė šventė, - prisipažino korespondentas. - Mano favoritai? Ar galiu sakyti, kad Vengrija? Ne? Tada prisipažinsiu, kad mane sužavėjo Australijos atstovė Dami Im – tai yra nuostabi atlikėja, taip pat sergu už Kiprą bei palaikau gražuolę Samrą iš Azerbaidžano“.

REKLAMA
REKLAMA

Jis patikino, kad nereikėtų pamiršti Austrijos bei Vokietijos.

„Lietuvos atlikėjas Donny Montell? Tiesą pasakius, pirmą kartą jį išgirdau per repeticijas jau Stokholme. Labai įdomu. Tikiu, kad jis pateks į finalą, tačiau nežinau, ar jam labai jame pasiseks“, - truktelėjo pečiais „Amadeus Radio“ korespondentas G. Vorošas.

Ukraina: būtų nesąmonė, jei laimėtų Rusija

Pirmą kartą atvykęs į „Eurovizijos“ konkursą ukrainietis Ruslanas Akaevas prisipažino, jog labai nusivylė, kad Islandijos atstovė Salome nepateko į finalą. „Taip man patinka Australija, Gruzija, - sakė R. Akaevas. - Tiesą pasakius, dirbti į šį konkursą važiavau nusiteikęs gana skeptiškai, tačiau dabar galiu pasakyti, kad čia yra puikių dainų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Palietus ganėtinai jautrią politinę temą, žurnalistas atvirai pasakė apie Rusijos atstovą Sergejų Lazarevą. „Man jis nepatinka, - trumpai nukirto žurnalistas. - Ne todėl, kad jis rusas. Žinau šį atlikėją. Daugelis jo dainų yra paviršutiniškos, ši yra kiek geresnės negu daugelis jo dainų. Kitos šalys tikrai atvažiavo su stipriomis dainomis, kurios yra kur kas geresnės už S. Lazarevo kūrinį“.

Nors daugelis kalba, kad Rusija atvažiavo laimėti „Eurovizijos“, pašnekovas sakė, jog būtų keista, jei ši daina taptų laimėtoja.

REKLAMA

„Yra geresnių dainų. Donny Montell? Čia tas numeris su batutu? Gera daina. Man patiko, kaip visas pasirodymas yra filmuojamas. Ekrane viskas atrodo labai gerai. Daug veiksmo pasirodymo metu – pliusas atlikėjui“, - sakė R. Akaevas.

Prancūzija: ką Donny padarė su savo plaukais?

„Mano favoritas? Austrija. Tik nesupainiokite – ne Australija, o Austrija, - teigė „EBP France“ žurnalistas Rudas Ponardas.

Jo kolega Ordesas Selekas tikino aiškaus favorito neturintis, tačiau jam patiko Bulgarijos daina. „Jų dainos melodija yra labai graži. Jūs iš Lietuvos, ar ne? Donny Montell? Mačiau jo pasirodymą. Tai puikus pasirodymas, tačiau daina manęs neįtikino. Tačiau linkiu sėkmės Donny pusfinalyje“, - sakė O. Selekas.

REKLAMA

„O man jo daina patiko, tačiau yra vienas dalykas, ką reikėtų keisti, - jį pertraukė kolega R. Ponardas. - Jo šukuosena atrodo keistai. Geriau jis būtų nieko nekeitęs. Dabar jis atrodo tikrai keistai. Ar jis taip atrodys ir pusfinalio metu?“ - klausė prancūzas.

Švedija: norime dar kartą laimėti

Švedijos žurnalistė Elin Thornberg prisipažino, kad jos favoritai, neskaitant Švedijos yra Bulgarija ir Australija.

„Tačiau mačiau ir jūsų šalies pasirodymo repeticiją. Man patiko Donny daina, tačiau aš jau pamiršau jos melodiją, - teigė „Blekinge Lans Tidning“ žurnalistė. - Gal joje trūksta didesnės kulminacijos? Pasirodymo metu dėmesį atkreipiau į du dalykus: triuką su batutu ir atlikėjo šukuoseną. Jo plaukai atrodo keistai. Gal jam ir tinka, tačiau jo vietoje tikrai nebūčiau jos pasirinkusi“.

Ji pasakojo, kad Švedijai - „Eurovizijos“ konkursas yra didžiausia šventė. „Mes norėtume vėl laimėti. Turime pakankamai gerą dainą. Lauksime finalo“, - trumpai rėžė E. Thornberg.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų