REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Gitana Vaičiulytė_Mindaugas Meškauskas_Justė Arlauskaitė_Saulius Prūsaitis_Saulius Urbonavičius_2 (nuotr. Organizatorių)
7

 

Jau trečią sezoną Lietuvoje tiesiogiai transliuojamas žiūrimiausios televizijos TV3 muzikinis projektas „X Faktorius“ yra dažniausiai žiūrovų atsisukama laida. Tarp žiūrimiausių laidų TOP 10 net 4 pozicijas užėmė „X Faktoriaus“ įrašai. Tai paaiškėjo išanalizavus 100 dienų „Cgates“ išmaniosios televizijos vartotojų įpročius.

REKLAMA
REKLAMA

 

„X Faktorius“ populiarus visame pasaulyje. Visų pirma, tai šou apie tikrus talentus, kylančius iš paprastų žmonių. Tai galimybė visiems stebėti žvaigždės gimimą – su ašaromis, su nesėkmėmis, su visais nuopuoliais ir pakilimais. Šou liejasi emocijos, kurių nesuvaidinsi. Visa tai, o taip pat ir populiari muzika, šį projektą paverčia tokiu žiūrimu. Ne veltui „X Faktorius“ net 12 savaičių išbuvo populiariausia Lietuvos laida. Vieną „X Faktoriaus“ laidą TV3 eteryje vidutiniškai pasižiūri daugiau nei 700 000 žiūrovų. Džiaugiamės, kad žiūrovams patinka tai, ką mes darome, ir tikiuosi, kad kupini tokio pat entuziazmo jie grįš žiūrėti ir ketvirtojo „X Faktoriaus“ sezono“, – sako projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

REKLAMA

Įrašų funkcija besinaudojantys žiūrovai dažniausiai atsisuka muzikines laidas, filmus, serialus.

„Išmanioji televizija leidžia žiūrovams nepraleisti mėgstamų atlikėjų pasirodymų, laidą pažiūrėti vėliau patogiu metu. Pastebime, kad tarp populiariausių įrašų visuomet patenka muzikinės laidos, o „X Faktorius“ yra labai ryškus lyderis“, – pasakoja „Cgates“ vadovas Petras Kirdeika.

Pagal Jungtinėje Karalystėje gimusį talentų šou „The X Factor“ kuriamo lietuviškojo „X Faktoriaus“ trečiasis sezonas finišą pasieks šį sekmadienį, vasario 14 dieną, 19.30 val. Tądien paaiškės, kuris iš žiūrovų pamėgtų finalininkų yra vertas geriausiojo vardo. Tą bandys įrodyti Monika Pundziūtė, Aleksas Augaitis ir Thomas Tumosa.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis „X Faktoriaus“ prizas – 15 000 eurų grynais. Nugalėtojas džiaugsis ir kontraktu su „Sony Music“, kuri išleis Europos rinkai skirtą singlą.

Projekto nugalėtojas turės galimybę padirbėti pasaulinio lygio įrašų studijoje, kurioje jam talkins ten dirbantys profesionalai. Nugalėtojo daina bus išplatinta Europos radijo stotims.

Ankstesnių „X Faktoriaus“ sezonų laimėtojai – Giedrė Vokietytė ir Žygimantas Gečas.

Apie paslaugą „Laiko mašina“

„Cgates“ išmaniosios televizijos sumani.tv įrašų programa „Laiko mašina“ leidžia peržiūrėti daugiau nei 100-o televizijos kanalų įrašus, kurie saugomi 15 dienų. Žiūrovai gali norimu laiku peržiūrėti mėgstamas laidas ar filmus, naudotis virtualios videotekos paslaugomis, klausytis radijo, skaityti orų prognozę, dainuoti karaokę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų