REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Mario Cimarro ir Deimantė Andriuškaitė (nuotr. Instagram)

Telenovelės „Laukinukė“ žvaigždės Mario Cimarro mylimoji Deimantė Andriuškaitė savo socialiniame tinkle atvirai prabilo apie ateitį, vaikus ir kodėl ji nenorėtų, jog jos atžalos augtų gimtinėje.

7

Telenovelės „Laukinukė“ žvaigždės Mario Cimarro mylimoji Deimantė Andriuškaitė savo socialiniame tinkle atvirai prabilo apie ateitį, vaikus ir kodėl ji nenorėtų, jog jos atžalos augtų gimtinėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sakoma, kad ir kokie bebūtų namai, jie visada išliks namais. Bet po 23 metų praleistų Lietuvoje aš pirmą kartą taip noriu palikti ją. Ir ne todėl, kad nebemyliu savo mažos, ežerais ir žaliais laukais nusėtos šalies. Ne todėl, kad lietus yra ištikimas palydovas, o vėjas gairina veidą ir saulę matome vos kelis mėnesius per metus.

REKLAMA

Vieši žmonės, kurie turėtų rodyti pavyzdį, daro priešingai, diktuoja neapykantos „madas“ ir tuo didžiuojasi pritraukdami dar didesnį negatyvumą.

Atsakymas yra labai paprastas ir kartu labai sunkiai paaiškinimas. Neapykanta. Kasdieninė neapykanta viskam ir visiems. Man nepaprastai skaudu suvokti, kad tokia graži šalis gali būti su tokiais žiauriais ir piktais žmonėmis ir tas pyktis akivaizdžiai auga.

Panieka, pašaipos, smurtas. Ne tik fizinis, bet ir psichologinis tapo kasdienybė mūsų gyvenime. Vieši žmonės, kurie turėtų rodyti pavyzdį daro visiškai priešingai, diktuoja neapykantos „madas“ ir tuo didžiuojasi pritraukdami dar didesnį negatyvumą.

REKLAMA
REKLAMA

Ar aš noriu, kad mano šeima ir mano vaikai augtu tokioje šalyje? Kaip bebūtų skaudu, bet ne. Sakote didelės šalys – didelės problemos? O ką daryti šalyje, kuri yra maža su tokiom didelėm problemom? Kodėl žmonės nors minutę negali būti laimingi? Ar laimė yra sumenkinti kitą ir pasijusti geresniam, nes tu neesi toks blogas kaip sumenkintas žmogus? Statistiškai, kas dešimtas Lietuvos gyventojas turi psichologinių problemų, tokioje mažoje šalyje toks didelis procentas.

Kuomet žmonės negali valdyti savo gyvenimo taip kaip nori, jie tampa pikti ir nusivylę ir viskas klostosi ne taip kaip jie norėtų, o mūsų bloga nuotaika yra atspindys kaip nemokame kovoti su bėdomis. Tuomet atsiranda pavydas ir kitų žeminimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet išeitis visada yra. Tik reikia pradėti nuo savęs. Visada negatyvumas pritrauks negatyvumą, o laimingi žmonės sėkmę. Tikiuosi, kad Lietuvos žmonės dar gali pasikeisti ir pradėti tą pokyti kiekvienas nuo savęs.

Mažiau palaikyti tuos žmones, kurie skatina žiaurumą ir ignoruoti juos. Gėlės negali žydėti be saulės, tai kodėl mes užstojam savo saulę juodais debesimis, kuomet galėtume džiaugtis šiltais jos spinduliais“, – socialiniame tinkle „Facebook“ atviravo D. Andriuškaitė.

Šiuo metu modelis ir jos sužadėtinis M. Cimarro vieši Lietuvoje. Į Kauną merginai grįžti tenka dėl mokslų, Deimantė studijuoja biotechnologijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų