REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Vilniuje tikrinami vairuotojai nuotr. Broniaus Jablonsko

Vilniuje vairuotojai važinėja girti ir penktadieniui dar neišaušus. Greičiausiai apgirtusių miesto gatvėse yra kiekvieną dieną, artėjant savaitgaliui jų pradeda daugėti.

20

Vilniuje vairuotojai važinėja girti ir penktadieniui dar neišaušus. Greičiausiai apgirtusių miesto gatvėse yra kiekvieną dieną, artėjant savaitgaliui jų pradeda daugėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį po vidurnakčio Pylimo gatvėje sustabdytas „VW Passat“, jo vairuotojas lengvai apgirtęs. Alkoholio matuoklis parodė beveik pusę promilės – tiek užtenka, kad vairuotojo pažymėjimas būtų atimtas metams. Teismas, greičiausiai, dar skirs ir beveik 300 eurų baudą. Leidžiamą normą vairuotojas viršijo labai nedaug, teismas gali išimties tvarka sušvelninti nuobaudą. O štai beveik pusantros promilės įpūtusiam kito „VW Passat“ vairuotojui lengvatos negresia. Apgirtęs Gruzijos pilietis prieš vidurnaktį sustabdytas Viršuliškėse. Jis taip pat neturi vairuotojo pažymėjimo.

REKLAMA

Dar dviem vairuotojams buvo nustatytas nežymus girtumas. Leidžiamas alkoholio kiekis neviršytas, todėl jie laikomi blaiviais. O štai pučia visiškai blaivus vyras. Jis sučiuptas, kai bandė važiuoti atbulas atgal į senamiestį. Važiuodamas su bičiuliais pamatęs pareigūnus vyras išsigando – sako gėręs du bokalus alaus.

Matuoklis rodo, kad alus jau visai išgaravo, kraujyje palikęs tik baimę įkliūti. Sprukti bandęs vairuotojas paleidžiamas.

REKLAMA
REKLAMA

Patikrinimų neišvengia ir taksi. Štai jo vairuotojai policija rašo protokolą: taksi neturi techninės apžiūros, ji – pasibaigusi. Fotografų dėmesiu nepatenkinta taksistė eina su jais aiškintis. Kodėl žmones vežioja bet kada subyrėti galinčiu opeliu, ji nesako. Kad tai pavojinga, mergina nesupranta.

Pylimo gatvėje sustabdytas ir dar vienas opelis, paprastas, ne taksi. Vairuotojas neturi pažymėjimo. Pažeidėjui rašomas protokolas. Teisės vairuoti neturintis vaikinas slepia veidą. Dėl pažeidimo jam baudą skirs teismas.

Ištuštėjus senamiesčiui policija važiuoja dar į Ukmergės gatvę. Čia pažeidėjų nebuvo. Užtat patikrintas televizininkas ir vedėjas Giedrius Masalskis. Patikra šiek tiek užtruko, nes dokumentus BMW vairuotojas buvo įkišęs į bagažinę. Vyriškis blaivus. Suradus pažymėjimą pareigūnai naktinėjantį televizininką paleido.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų