REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Nors nuo ryto jausite augančią įtampą, šiandien viskas tik į naudą (ypač moterims). Palanku spręsti skolų, mokesčių problemas. Beje, galite sulaukti netikėtų pinigų, pamirštos skolos grąžinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Puiki diena kelionei. Bus naudingi susitikimai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis – keiskitės informacija, tarkitės dėl jūsų sumanymų įgyvendinimo. Jei gausite pasiūlymą pereiti į kitą darbovietę, verta sutikti.

REKLAMA

Dvyniai Jūsų nuopelnai nemenki ir derėtų juos priminti vadovui. Jei bus siūlomos atsakingesnis darbas – sutikite. Iki pietų palankus metas pirkti prestižinius daiktus.

Vėžys Jei norite pasireikšti, atkreipti į save dėmesį, ieškokite tinkamo fono. Tai išskirtinė diena: netikėtai kai kas svarbaus gali pasikeisti jūsų naudai. Jei jums reikia ką nors labai svarbaus pasakyti mylimam žmogui, pasišnekėkite iki pietų.

Liūtas Galite gauti gerą patarimą iš sutuoktinio, bendradarbio, tad pasistenkite dar šiandien juo pasinaudoti. Gera proga kreiptis konfidencialios pagalbos į įtakingą moterį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Šiandien prasminga pademonstruoti savo ryšius, pasirodyti viešumoje su įtakingu ar labai gražiu žmogumi. Vyrams graži moteris šiandien gali atnešti laimę. Palankus metas atsakingiems partneriškiems susitikimams. Ypač moterims reikėtų siūlyti savo idėjas, projektus, sugebėjimus vadovybei.

Svarstyklės Iki pietų puiku spręsti materialines problemas, pasirašyti sutartis, skolintis pinigų ar juos investuoti. Gera proga taikytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Skorpionas Tai puikių sumanymų, išskirtinių susitarimų diena, padidės jūsų įtaka, autoritetas, populiarumas. Neatsisakykite kvietimų į įvairius susitikimus – šiandien gali užsimegzti puiki pažintis su įtakingu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Atsakingam reikalui sutvarkyti ieškokite įtakingos draugės. Bus palanku užsiimti sutuoktinio, šeimos reikalais, spręsti gyvenamosios vietos klausimą. Visais klausimais vyrams reikėtų labiau paisyti žmonų nuomonės.

Ožiaragis Nuostabi diena net tiems, kurie mano, kad yra nemylimi: gali paaiškėti visai priešingi dalykai. Netikėtai gali užklupti naujas jausmas ar atsinaujinti užmirštas romanas. Tai ir svarbios pagalbos metas: šiandien paprašykite paramos kopti karjeros laiptais.

Vandenis Nusiraminimo diena, kai viskas tampa aišku ir paprasta. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla. Palanku tikrintis sveikatą. Beje, tai paslaptingos pagalbos metas: kas nors išties pagalbos ranką.

Žuvys Laiminga diena: kad ir kuo užsiimsite, pasieksite puikių rezultatų. Tad šiandien tiktų pradėti įgyvendinti svarbų dalykinį sumanymą. Būkite dosnesni mylimam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų