REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
158
Rihards Berzins ir Odilija Murauskaitė (nuotr. Organizatorių)

Po ypatingai dramatiško praeito savaitgalio „X Faktorius“ pakvietė į kovą likusius keturiolika talentų į sceną išsiaiškinti, kuris gali suspindėti Lietuvoje ryškiau. Pirmoje tiesioginės transliacijos laidos metu šou paliko grupė Ellse ir Justė Gaižauskaitė. Šįkart krito dar du!

158

Po ypatingai dramatiško praeito savaitgalio „X Faktorius“ pakvietė į kovą likusius keturiolika talentų į sceną išsiaiškinti, kuris gali suspindėti Lietuvoje ryškiau. Pirmoje tiesioginės transliacijos laidos metu šou paliko grupė Ellse ir Justė Gaižauskaitė. Šįkart krito dar du!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Truputį paverkiau, valerijonas padeda“, - prisipažino savo komandos narius „Ellse“ praradęs teisėjas Saulius Urbonavičus-Samas.

REKLAMA

Gudriausių teisėju pakrikštytas Saulius Prūsaitis prisipažino, kad kiekvieną kartą laukia naujų stebuklų. „Manau, ir šiandien jų bus“, - pečiais gūžtelėjo S. Prūsaitis.

Laidos pradžioje teisėjas M. Mikutavičius sulaukė sveikinimų iš šou vedėjo Martyno Starkaus dėl naujienos apie būsimą šeimos pagausėjimą: „Įdomu, už kokį futbolo klubą žais tavo sūnus?“

Ir tuoj pat pasipylė teisėjų dovanos M. Mikutavičiui: Samas įteikė sauskelnių, Jazzu – „pirmą sceninį kostiumą“, S. Prūsaitis – žaisliuką, o M. Starkus – čiulptuką.

„Pažadinkime žvėrį?“ – paklausė S. Prūsaitis, į sceną kviesdamas Aleksą Augaitį. Šįkart jis atliko grupės „BloodHound Gang“ dainą „The Bad Touch“, kurios metu atlikėjas ne tik dainavo, tačiau iš šoko, o kūrinio pabaigoje į žandą pakštelėjo šokėją.

„Siaulius Prūsaitis išmokė judesiukų? – klausė Jazzu. – Labai viskas gerai, Aleksai, tu tobulėji“. Su ja sutiko ir M. Mikutavičius: „Į tave labai smagu žiūrėti“.

„Tai yra kažkas naujo. Mūsų scenoje niekas taip nešoko“, - šyptelėjo Samas.

„Ji yra diva“, - mirktelėjo akimi teisėja Jazzu, kviesdama į sceną Odiliją Murauskaitę. 

„Tu esi vienas brangiausių „X Faktoriaus“ brangakmenių“, - po jos pasirodymo pabrėžė M. Mikutavičius.

„Šis tavo pasirodymas yra tikrai žingsnis į priekį“, - sakė S. Prūsaitis.

M. Mikutavičiaus komandos narė Marija Beržė šia vakarui paruošė dainą „Hold Back The River“.

„Labai elegantiškai šiandien atrodai, - pabrėžė Samas. – Viskas buvo gerai, išskyrus priedainius. Trūko daugiau energijos. Priedainiai palaidi šiek tiek buvo“.

„Iš pradžių pagalvojau, o ką tas jogas ant stalo veikia... Ai, apie Mariją. Esi dalyvė, kurios niekada nefiksuoju. Po šou dingsti, tavo numeris pradingsta mano atmintyje, tačiau šiandien aš to neužmiršiu“, - prisipažino S. Prūsaitis.  

„Žalia, jaunystė, energija“, - būtent taip Samas pristatė savo komandos narius jaunuosius „Original Copy“. Šį vakarą grupė atliko Pharrello Williamso hitą „Happy“. Po pasirodymo grupei stovėdami plojo visi keturi teisėjai.

„Pagalvojau apie terminą „pavydas bambą graužia“. Duskit, pavyduoliai“, - savo emocijas reiškė Saulius Prūsaitis. „Ieva, tu esi nuostabi“, - grupės vokalistei pasakė Jazzu.  

S. Prūsaičio komandos narys latvis Rihards Berzins prisipažino, jog nebuvo patenkintas savo pasirodymo pirmosios tiesioginės transliacijos metu. Rihards sekmadienį atliko Lietuvos Eurovizijos dainą „This Time“.

„Šiek tiek mane nuvylei, mano siela liko nesuvirpinta. Žinau, kad gali daugiau“, - po latvio pasirodymo sakė Jazzu.

„Emocija svarbu, bet kažkodėl jos šiandien nebuvo balse. Žinau, kad tikrai gali geriau“, - pastebėjo ir M. Mikutavičius. „Gaila, kad jaudulys tave suėdė“, - sakė Samas.  

„Šiandien jo amplua bus visai kitoks“, - M. Mikuatvičius pakvietė Paulių Joniką.

Po pasirodymo Samas teigė, jog daina buvo parinkta puikiai. „Dar gerai nesuvaldai balso. Toks būna dramos teatras. Žingsnis po žingsnio tobulėjo“, - sakė Samas.

„Labai džiaugiuosi, kad radote tinkamos energijos dainas. Šią savaitę viskas tau tinka. Samas pasakė daug tiesos“, - pabrėžė S. Prūsaitis.  

Grupė „Kava“ paruošė tikrą energetinį užtaisą – „Spice Girls“ dainą „Wannabe“.

„Ok, panos, OK, Samai. Turim grupė nacionalinio Lietuvos stadiono atidarymo šventei. Idealu“, - emocijų nevaldė S. Prūsaitis.

„Dėl to aš gyvenu. Nerealu“, - pabrėžė Jazzu.

„Man darosi nuobodu, nes nerandu žodžių, kuriais galėčiau pasidžiaugti puikiu pasirodymu“, - sakė M. Mikutavičius.  

S. Prūsaičio komandos narys Thomas Tumosa atliko dainą „Take Me To Church“.

„Mačiau, kaip tau buvo sunku. Tai sudėtinga daina. Viską girdėjau, bet negalėjau pajusti. Noriu paprašyti visų balsuoti už tave, nes esi vienas mano favoritų. O pasiūlymas kartu įrašyti dainą vis dar galioja“, - po pasirodymo sakė Jazzu.

„Nežinau, ar jūs buvote drąsūs, ar kvaili, kad pasirinkote šią dainą...“, - pastebėjo M. Mikutavičius.  

„Tikras talentas – nesumeluotas šventumas ir tikrumas viename“, - Miglę Pivoriūnaitę pakvietė į sceną Jazzu.

Atlikusi Demi Lovato dainą „Skyscraper“ mergina apsiverkė.

„Neverk, nes aš ir pati apsiverksiu, - sakė Jazzu. – Tu neleidai savimi suabejoti. Tai buvo nuostabu“.  

„Nusiteikite šėlti“, - šypsojosi M. Mikutavičius į sceną kviesdamas Eriką Astrauskaitę, kuri atliko Pink dainą „Raise Your Glass“.

„Tai buvo puikus energijos užtaisas – šakės“, - sakė Samas.

„Man pasirodė, kad kartais reikėtų tą energiją pasaugoti“, - pastebėjo S. Prūsaitis.

„Ką tik aš buvau viename geriausių koncertų savo gyvenime“, - nusišypsojo Jazzu.  

„ZetaBeat“ paruošė dainą „Stronger“. „Kaip visada, aš turiu priekaištų tau, Samai. Tu jas eilinį kartą pavertei šaldytuvais“, - sakė S. Prūsaitis po merginų pasirodymo.

„Jūs tiek savęs taupėte. Tereikėjo šiek tiek pasistiebti. Atrodo, kad savimi netikite po praėjusio sekmadienio“, - komandavo Jazzu.  

„Jo balsas saldesnis už cukraus vatą“, - S. Prūsaitis pakvietė į sceną Jonataną Kazlauską.

Po vaikino pasirodymo Jazzu prisipažino: „Tu esi nuostabus ir matau tave finale“.

„Tu esi unikumas, tavęs nereikia keisti – čia pastaba S. Prūsaičiui“, - pratęsė Jazzu.

„Nesutinku, - sakė M. Mikutavičius. – Manau, kad Saulius turi talentą kaip prodiuseris parenkant dainą. Manau, Jonatanai, supratai savo balso privalumus“.  

Monika Pundziūtė atliko hitą „All About Bass“. M. Mikutavičius atsisakė komentuoti, nes, jo manymu, viskas yra per gerai.

„Daina tau buvo per silpna, tačiau tavo atlikimas buvo nuostabu“, - pabrėžė Samas.  

Paskutinis į sceną žengė M. Mikutavičiaus komandos narys Domas Česnulevičius. Jis atliko Gyčio Paškevičiaus dainą „Draugams“. Po pasirodymo Jazzu užlipo į sceną ir apkabino Domą.

„Aš tau atleidžiu viską: ir jaudulį, ir pamirštą žodį. Nes esi grynuolis. Fantastika“, - sakė Samas.  

Susumavus visus televizijos žiūrovų balsus paaiškėjo, kad „X Faktorių“ palieka latvis R. Berzins. Išlikimo dainas turėjo sudainuoti Odilija Murauskaitė ir Paulius Jonikas.

P. Jonikas atliko „Lemon Joy“ dainą „Tave mylėt taip beprotiška ir keista“. „Jeigu tu iškrisi, tai žinok, kad Holivudas vis vien tavęs laukia“, - tarė Jazzu savo komandos narei prieš jai uždainuojant.

„Odilija, tu nuostabi, gaila būtų tave prarasti, bet mes turime savus...“ – sakė M. Mikutavičius.

Jazzu savo balsą atidavė už Odiliją, S. Prūsaitis ir Samas – P. Jonikui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų