REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
175
Justė Gaižauskaitė ir grupė Ellse (nuotr. Organizatorių)

Sekmadienio vakaras buvo paženklintas pirmosiomis „X Faktoriaus“ dalyvių ašaromis. Pirmoje tiesioginėje finalinio etapo laidoje atsisveikinti su šou scena turėjo Sauliaus Urbonavičiaus-Samo ir Justės Arlauskaitės-Jazzu komandų nariai.

175

Sekmadienio vakaras buvo paženklintas pirmosiomis „X Faktoriaus“ dalyvių ašaromis. Pirmoje tiesioginėje finalinio etapo laidoje atsisveikinti su šou scena turėjo Sauliaus Urbonavičiaus-Samo ir Justės Arlauskaitės-Jazzu komandų nariai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šešiolika finalininkų sekmadienį bandė įveikti visas baimes – tiesioginį eterį portale tv3.lt ir žiūrovų bei teisėjų verdiktą.

REKLAMA

„Noriu pasveikinti Lietuvą, tiek talentingų žmonių - kiekviena pasaulio šalis mums galėtų pavydėti. Tai yra geriausias „X Faktoriaus“ sezonas“, - laidos pradžioje sakė teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

„Po ilgo laiko pajaučiau begalinę laimę, esu laiminga, kad galiu dalyvauti šiame projekte“, - po šių Justės Arlauskaitės-Jazzu žodžių „X-Faktoriaus“ vedėjas Martynas Starkus pakvietė į sceną visus šou finalininkus.  

REKLAMA
REKLAMA

„Šiais metais esame apakę nuo tiek talentingų žmonių. Labai gaila, kad kai kuriems nepavyko patekti į finalą, todėl nusprendėme šįkart finaliniame etape turėti net šešiolika dalyvių, - kalbėjo tv3.lt tiesioginės transliacijos metu Samas. – Mano komanda? Turėjau didelę konfliktą savo viduje, buvo labai sudėtinga atsirinkti. Ant pečių atsigulė didelė atsakomybė atrinkti žmonės, kurie du mėnesius džiugintų žiūrovus. Šis iššūkis man kainavo daug nervų ir žilų plaukų, bet esu žiauriai patenkintas. Didžiavausi savo grupėmis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis prisipažino, kad kartu su Jazzu per repeticiją buvo susiėmę už galvų: „Ką reikės daryti? Jie visi taip gerai viską daro“.

Sauliaus Prūsaičio komandos narys Jonatanas Kazlauskas prisipažino, kad šiandien atliks dainą „Super Girl“. Tiesioginės transliacijos metu paklaustas, ar yra ir realioji „super girl“ Jonatano gyvenime, vaikinas atsakė, kad jos vardas yra Urtė.  

„Jis pati sako, kad yra paprasta, bet tuo pačiu jis yra labai ypatinga“, - pirmąją į sceną lipančią Justę pristatė Jazzu.

„Nelengva dalia tau teko atidaryti finalą. Žinoma, girdėjau, kad susijaudinai. Tu esi nuostabi. Buvo faina“, - po Justės pasirodymo sakė teisėja.

REKLAMA

Justė scenoje atliko „Teenage Dirtbag“ dainą. Apie Justės emocijas ir ašaras po pasirodymo plačiau skaitykite ČIA! 

„X Faktoriaus“ teisėjai liko sužavėti ir M. Mikutavičiaus komandos narės Erikos pasirodymu. „Puikiai, Erika, šauniai, viena pati, kaip degtukas ant scenos uždegei visus“, - po merginos pasirodymo sakė Samas.

Apie Erikos išgyvenimus daugiau skaitykite ČIA! 

Grupė „Ellse“ atliko grupės Kings of Leon dainą „Use Somebody“. „Nuoširdžiai pasakysiu. Man būgnininkas patiko labiausiai“, - po jų pasirodymo sakė S. Prūsaitis.

REKLAMA

„Noriu apginti – „frontmenas“ irgi gerai atrodė, gitaristas – irgi. Manau, esate įmesti ne į savo terpę. Gal pritrūko jėgas, bet energetika buvo gera“, - pabrėžė M. Mikutavičius.  

Mikčiojantis vilnietis Aleksas Augaitis savo pasirodymui pasirinko grupės „The Police“ dainą „Every Breath You Take“. Tačiau Aleksas neišsižadėjo repo – dainą pradėjo atlikėjo Puff Daddy atlikimo versijos improvizacija („I‘ll be Missing You“).

„Aleksai, pabaiga smagi buvo, bet tu esi fenomenas. Esi mano vienas favoritų ne tik „X Faktoriaus“ kontekste. Šiandien įrodei, kad gali ne tik repuoti, bet ir dainuoti“, - Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tu man atvėrei akis ir parodei, ką muzika daro su žmogumi – stebuklus“, - prisipažino Samas.

„Aš nuo tavęs gausiu infarktą. Ačiū tau, Aleksai“, - juokėsi S. Prūsaitis.  

Pats Aleksas tv3.lt tiesioginės transliacijos metu po pasirodymo prisipažino, kad galėjo sudainuoti pasirinktą dainą ir geriau. „Galėjau padaryti žymiai daugiau“, - sakė A. Augaitis.

Plačiau apie Alekso išgyvenimus pirmosios tiesioginės transliacijos metu skaitykite ČIA!

Jazzu komandos narė Odilija scenoje atliko Eurovizijos nugalėtojos Lenos „Satelite“. „Man trūko tikro bučinio scenoje. Ačiū, kad atnešei tiek meilės“, - po merginos pasirodymo šypsojosi Samas.

REKLAMA

 

„Esi plastiška, scenos nebijai. Tik pasigedau tavęs kalbančios tekstą. Gal jaudulys kyštelėjo koją“, - sakė S. Prūsaitis.

„Esi gimusi būti žvaigžde, tave mylės žmonės“, - trumpai tarė Jazzu.  

M. Mikutavičiaus komandos narys Paulius Jonikas atliko „Nickelback“ dainą „How You Remind Me“. „Dėžes stumdyt scenoje yra viena, bet būti ritme – visai kas kita, bet pasirodymas buvo geras“, - pabrėžė Samas po Pauliaus pasirodymo.

„Ruoši savižudžius? Kamikadzes? – M. Mikutavičiaus paklausė S. Prūsaitis.

„Daina – tarsi tau parašyta. Gali būti, kad dėl tavęs pradėsiu klausytis roko muzikos“, - teigė Jazzu.  

REKLAMA

„Kava“ – toks yra „X Faktoriuje“ gimusios grupės pavadinimas. Apie tai pranešė teisėjas Samas, kuris pats iniciavo grupės atsiradimą. Elvina, Greta, Eglė ir Samanta – keturios merginos, kurios „neišlaikė“ kėdžių egzamino, tačiau Jazzu pasigailėjo savo sprendimo išmesti merginas iš šou, kai pamatė, kokią stiprią grupę iš šių merginų suformavo Samas.

„Panos, suprantu visas subtilybes, bet aš pykstu... Džiaugiuosi tuo, ką padarė Samas. Gali gautis labai džiugus rezultatas, bet turite susiimti. Privalote dirbti kartu. - sakė S. Prūsaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Samai, tavo eksperimentas pavyko. Tai yra labai gerai. Patarimas – imkite pavyzdį iš Elvinos“, - sakė Jazzu.

Rihards Berzins po savo pasirodymo sulaukė pagyrų iš Jazzu: „Puiki energija“.

„Visas pasirodymas yra puikus. Niekada negalvojau, Sauliau Prūsaiti, kad esate puikus choreografas“, - savo kolegai kiek įgėlė M. Mikutavičius.  

„Baisu, kad nesusirgtum žvaigždžių liga, nes tu pasikelsi ir vieną dieną paversi kurio nors vyro gyvenimą pragaru. Tu nuostabi“, - po Monikos pasirodymo sakė M. Mikutavičius.

„Man iki šiol šiurpuliukai vaikšto per nugara, tu esi stebuklas“, - džiaugėsi Samas.

„Kur artimiausias jūsų koncertas?“ – tiesiog paklausė S. Prūsaitis.

„Tu esi geriausia dainininkė Lietuvoje per visą laiką. Man tu esi nugalėtoja“, - tarė Jazzu.  

REKLAMA

M. Mikutavičiaus komandos narė Marija Beržė atliko grupės Moloko dainą „Sing It Back“. „Kaip senoje geroje diskotekoje „Kam virš 30“, - pajuokavo Samas po merginos pasirodymo.

„Pasigedau kokių nors vaikėzų su gitaromis“, - juokavo ir S. Prūsaitis.

„Neradome, kur nupirkti gitarų“, - jam atsakė M. Mikutavičius.

Apie Marijos išgyvenimus daugiau skaitykite ČIA!  

Grupė „ZetaBeat“, pasak Samo, yra viena geriausių merginų grupių Lietuvoje. Merginos scenoje atliko Shontelle dainą „Impossible“. „Kadangi esu „tūlas“ lietuvis, tai būtinai parašysiu komentarą, kad „ZetaBeat“ varo „fonūškę“. Juokauju, viskas labai gerai. Fainai“, - kalbėjo S. Prūsaitis po pasirodymo.

REKLAMA

„Atrodo, kad jūs mokėtės vienoje klasėje ir mirsite vieną dieną. Jūs puikiai derate viena kitai“, - sakė M. Mikutavičius.

S. Prūsaičio komandos narys Thomas Tumosa pirmajam pasirodymui pasirinko Samo Smitho dainą „I‘m Not The Only One“. „Tai buvo geriausias šio vakaro pasirodymas, oficialiai kviečiu tave su manimi įrašyti duetą“, - po pasirodymo Thomui sakė Jazzu.

„Esi šmikis, taip gudriai slapsteisi po savo pamaiviška išvaizda. Taip gražiai viską sudėliojai. Turi labai jautrų daiktą... Tas daiktas yra balsas ir širdis“, - kalbėjo Samas.  

REKLAMA
REKLAMA

Jazzu komandos narė Miglė scenoje atliko Demi Lovato dainą „Let It Go“. „Labai nuostabus pasirodymas. Nežinau, ar tau jauti, bet iš savęs paleidai vėją“, - po merginos pasirodymo sakė M. Mikutavičius.

„Man trūksta žodžių, be galo tavimi didžiuojuosi, sau tyliai galiu pasakyti, kad buvai mano geriausias pasirinkimas. Tai buvo tobula, nepamenu, kada pati atlikėjui plojau atsistojusi“, - sakė Jazzu.  

Vyresniųjų komandos narys Domas Česnulevičius šįkart pasirinko dainą „Stand By Me“.

„Žmogau, tu taip papirkai savo nuoširdumu. Viską padarei paprastai ir iš visos širdies“, - šypsojosi Samas.

„Pirmą kartą tave girdžiu ramesnį. Tai tau puikiai tinka. Jėga“, - netuščiažodžiavo S. Prūsaitis

„Naują titulą šiandien gausiu – žliumbailos. Tai buvo be galo gražu. Visada išlik savimi“, - pasakė Jazzu po Domo pasirodymo.  

„Laikas pamiršti romantiką. Laukiame šiek tiek jau subrendusios grupės „Original Copy“, - Samas pakvietė savo komandos narius į sceną.

„Absoliutus muštras, disciplina, tvarkingesnio pasirodymo šiandien dar nemačiau. Tai yra smagu“, - po jų pasirodymo sakė S. Prūsaitis.

„Tegul užsikemša visi, kurie sakė, kad esate vaikiškas šou, jūsų pasirodymas yra „vau“, esate kariai, kovotojai“, - pabrėžė Jazzu.  

REKLAMA

Vaikinų komandos narys Jonatanas iki šiol negali atsistebėti užgriuvusios populiarumo bangos. Scenoje jis atliko dainą „Super Girl“.

„Sunku komentuoti. Jis tiesiog yra balsas iš kažkur kitur. Labai gražiai suskambėjo. Į tave įdomu žiūrėti“, - sakė M. Mikutavičius.

„Lietuvos scenoje trūksta išskirtinumo, visi yra labai vienodi. Tu galėtum visą tai sugriauti“, - pabrėžė Samas.  

Po visų pasirodymų ir žiūrovų balsavimo paaiškėjo, kad „X Faktorių“ pirmoji palieka Justė Gaižauskaitė. Išlikimo dainas turėjo atlikti Samo komandos grupės „Ellse“ ir „ZetaBeat“.

„Vieni vartai: „ZetaBeat“ turėtų čia būti“, - komentavo S. Prūsaitis.

„Vyrai atėjo ir pasidavė“, - teigė Jazzu.

„Aš sakau lygiai taip pat“, - teigė M. Mikutavičius.  

Kurio dalyvio pasirodymas jums patiko labiausiai?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų