REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara sparčiai artėja į pabaigą, tačiau neapsiriksite, jei priešpaskutinį vasaros savaitgalį praleisite namie. Paruošėme visą sąrašą televizijos transliacijų, kurių tiesiog nevalia praleisti.

REKLAMA
REKLAMA

Animacinė komedija „Ledynmetis 2. Eros pabaiga“

TV3, penktadienis, 19.30 val.

Ši animacinė komedija nepalieka abejingų! Juoko netruks, nes lietuviškai filmą įgarsino charizmatiški balsai: Rimas Šapauskas, Džiugas Siaurusaitis, Arūnas Sakalauskas, Algimantas Dainavičius ir Dainius Svobonas. Šioje filmo dalyje ledynmetis artės prie pabaigos, tad gyvūnai žavėsis naujuoju pasauliu: didžiuliais vandens parkais ir geizeriais. Kai gyvūnai supras, jog ištirpęs ledas paskandins jų slėnį, jiems teks imtis išties sudėtingos užduoties: perspėti visus gyvūnus apie pavojų ir kažkokiu būdu išsigelbėti nuo gresiančio tvano.

REKLAMA

Romantinė drama „Lūšnynų milijonierius“

TV3, penktadienis, 21.15 val.

Kultinio režisieriaus Danny Boyle filmas, įvertintas net 8 Oskarais pasakoja apie aštuoniolikmetį Džamalį Maliką, kuris dalyvauja indiškoje „Kas nori tapti milijonieriumi?“ žaidimo versijoje. Nuo didžiojo prizo jį skiria tik vienas klausimas, į kurį jis privalo atsakyti teisingai. Visiems kyla klausimas, kaip Džamaliui, kuris pats prisipažino, jog nėra proto bokštas, pavyko tiek daug pasiekti. Ar Džamalis sukčiauja? O gal jam tiesiog pasisekė, kad žaidimo vedėjas užduoda klausimus, kurių atsakymus jis žino? Džamalis sukelia nemažai įtarimų ir galiausiai atsiduria už grotų... Kokią sėkmės kainą jam teks sumokėti?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų