REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svarbi informacija: sužinok, kas tavęs laukia birželio 8-ąją

Horoskopas subalansuotas tiek moterims, tiek vyrams

Birželio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Mintys suksis apie mokesčius, draudimą, indėlius. Nemaža tikimybė, kad jūsų sprendimas, susijęs su paskolomis, investicijomis, finansiniu tarpininkavimu išeis į naudą. Tačiau nieko gero, jei su nauda suplaksite meilę, seksą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandieniniai darbai ir vizitai reikalaus didelio susikaupimo bei kompetencijos. Tikėtini susitikimai su užsieniečiais, įžymybėmis, oficialūs pokalbiai su valdininkais. Galite vykti į komandiruotę, konferenciją arba tam ruoštis.

REKLAMA

Populiariausios galerijos:

Dvyniai

Diena bus permaininga. Regis, vargins atsakomybė, spaudimas, kontrolė, sunkiai seksis slėpti trūkumus, spragas. Kita vertus, augs jūsų įtaka ir galia, ypač jei teisybė yra jūsų pusėje arba oponentai, konkurentai per silpni, be atramos.

Vėžys

Šiandien jūs labai dominsite aplinkinius ir jie jus taip pat. Būsite linkę kitus mokyti, auklėti, organizuoti grupinius užsiėmimus. Arba tai daryti jus vers būtinybė, noras padaryti įspūdį pažįstamam asmeniui ar auditorijai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikėtina keista būsena ir nuojautos. Organizmas bus neatsparus infekcijoms, peršalimui. Turėsite dėl ko jaudintis, jei neseniai kažkam neapdairiai atvėrėte savo jausmus, planus. Venkite plepėti apie savo ir kitų žmonių paslaptis.

Mergelė

Neįvykdyti įsipareigojimai, neužbaigti darbai, konkurencija kels įtampą. Tačiau pastangos įveikti problemas bei kontroliuoti situaciją nebus bevaisės. Svarbiausia, kad neprovokuotumėte priešiškos konkurentų reakcijos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų