REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

VšĮ „Galimybių Plėtra” šį pavasarį rengia išskirtinį ir pirmąjį tokio pobūdžio renginį Lietuvoje – tarptautinį jaunimo jaunimui forumą (Youth to Youth) „Jaunimo vaidmuo globalių iššūkių sprendime ir atskirties tarp tautų mažinime”. Jeigu nori iš arčiau pamatyti, kaip organizuojamas tarptautinis renginys, ir įgyti įvairiapusiškos savanoriavimo patirties – ši galimybė kaip tik tau.

REKLAMA
REKLAMA

 

Organizatoriai kviečia prie komandos prisijungti atsakingus, motyvuotus, komunikabilius savanorius, kuriems bendravimas anglų kalba nesudaro jokių problemų.

REKLAMA

„Jaunimo vaidmuo globalių iššūkių sprendime ir atskirties tarp tautų mažinime” yra tarptautinis susitikimas, subursiantis studentus, jaunimo lyderius ir savo sričių profesionalus iš viso pasaulio diskutuoti apie pasaulinio masto problemas, iššūkius ir drauge ieškoti jų sprendimų. Renginyje dalyvaus apie 100 žmonių iš Lietuvos ir viso pasaulio, todėl savanorių pagalba viso renginio metu yra labai svarbi.

Kas laukia savanorių? Pirmiausiai – galimybė plėsti akiratį bendraujant su dalyviais iš viso pasaulio, taip pat lektoriais, pranešėjais. Tau gali tekti pasitikti svečius, registruoti dalyvius, palaikyti bendrą tvarką sesijų metu, bendrauti suteikiant visą reikiamą informaciją ir t. t.

Tarptautinis susitikimas vyks 2015 m. balandžio 16–19 d. Vilniaus miesto savivaldybėje.

Susidomėjusieji iki 2015 m. kovo 20 d. yra kviečiami pildyti anketą, o kilus klausimams rašyti: [email protected].

 

Daugiau informacijos apie renginį galima rasti čia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų