REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš keletą dienų spaudoje ir info šou mirgėjo žinia apie žymiausią Šiaulių „jaunuolį“ Vidą Antonovą, kuris paskutinę praėjusių metų dieną tapo vyriausiu tėvu Lietuvoje. Jis skelbiasi, kad yra vyriausias ir Europoje, tik ar taip yra iš tikrųjų? Vidui – 76-eri, o štai britui Raymond Calvert buvo 78 (kituose užsienio šaltiniuose 79) metai, kai jis su 25-erių gyvenimo drauge susilaukė sūnaus.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje ir Europos Sąjungoje – didžiulis įvykis. Gimė kūdikis, dėl kurio Lietuvoje atsirado vyriausias, pajėgiausias, potencialiausias Europos tėvas. Tai – Vidas Antonovas. Septyniasdešimt šešerių metų vyras su žmona Rima susilaukė dukters.

REKLAMA

Tai yra penkta dukra su žmona Rima. Bendras Antonovo vaikų skaičius, spėjama, apie dvidešimt. Žmona Rima sako, kad jos vyras iš viso turi septynias dukras ir tris sūnus. Vidas apie tai kalbėti nenori – sako, visa tai praeitis, ir viskas.

Šeima dukrai davė Dominykos Europos vardą. Antrasis vardas Europa suteiktas Europos Sąjungos garbei, nes vyriausiojo tėvo rekordas, pasak jo, bus registruotas oficialiame Europos rekordų registre. Kol kas savo rekordo jis neregistravo net Lietuvoje, mat iš pašalpų gyvenančiam Antonovui už privalomą DNR testą tektų mokėti porą šimtų eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau ar tikrai pavyks užregistruoti rekordą? 2010 metų pabaigoje vyriausiu Didžiosios Britanijos tėvu tapo 79-erių Raymond Calvert, su gyvenimo drauge Charlotte susilaukęs sūnaus Jamie Rai.

Žvitraus ir gyvybingo pensininko istorija verta romano. Šešių vaikų tėvas 28 metus po žmonos mirties augino vaikus vienas, jauniausiajam, kai mirė motina, tebuvo vos 10 metų.

Vėliau jis susirado draugę, kurios dukra ir buvo Charlotte, paskutiniojo vaiko motina. Dėl to britas užsitraukė savo vaikų nemalonę.

Kaip bebūtų, Raymond tapo tėvu būdamas dvejais metais vyresnis už Vidą Antonovą, tad rekordas galės būti fiksuojamas tik tada, jei britas nesiekė rekordo ir jo neregistravo.

Dar vienas Didžiosios Britanijos gyventojas Dennis Ealam susilaukė dukters Jassie būdamas 76-erių, kaip ir vadinamasis Šiaulių mafijos tėvas.

Vyriausias pasaulio tėvas (tokio titulo tikisi vėliau siekti ir V. Antonovas) – 94-erių Ramjeet Raghav. Šis titulą išplėšė iš 90-mečio indo Nanu Rami Jogi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų