REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rygoje vykusiame tarptautiniame Ch.Kogano memorialiniame graikų-romėnų imtynių turnyre svorio kategorijoje iki 98 kilogramų triumfavo Vilius Laurinaitis. Svoryje rungėsi 5 atletai.

REKLAMA
REKLAMA

2012 metų pasaulio jaunimo čempionas iš Joniškio įveikė estus Keviną Baumaną ( 6:5) ir Margusą Umdą (6:0), švedą Antoną Eureną (8:0) bei Sadorą Zaribžonovą (8:0) iš Uzbekijos. Turnyro sidabro medaliais pasipuošė Julius Matuzevičius (85 kg, 12 dal.) ir Mindaugas Mizgaitis (130 kg, 7 dal.).

REKLAMA

J.Matuzevičius ant menčių paguldė latvį Aleksandrą Kolosovą ir Jevgenijų Volchonočių iš Baltarusijos, tačiau finale nusileido švedui Kristoferiui Johanssonui (1:3).

M.Mizgaitis burtų valia iš karto pateko į pusfinalį, kur aiškia persvara įveikė Latvijos atletą Igorį Kostiną (9:0). Lemiamoje imtyje Mindaugo akistata su Johanu Magnusu Eurenu iš Švedijos baigėsi lygiosiomis 1:1, tačiau pagal papildomus rodiklius (aktyvumo įvertinimą) teisėjai pergalę skyrė švedui.

REKLAMA
REKLAMA

Darius Venckaitis (59 kg, 12 dal.) įveikė amerikiečius Andrew Ibarrą (2:0) bei Robertsą Daltoną (8:7), tačiau suklupo imtyje su latviu Aleksandru Jurkjansu ir iškovojo bronzos medalį.

Martynas Nemsevičius (85 kg) tenkinosi penktąja vieta. Lietuvos olimpinio sporto centro auklėtinis nugalėjo latvius Jevgenijų Didko (8:0) ir Ilja Resetnikovą (2:2), tačiau neatlaikė švedo Kristofero Johanssono (0:9) ir latvio Konstantino Gabranso (0:3) atakų. Justas Galkinas (66 kg) ir Airidas Danusevičius (75 kg) pralaimėjo pirmąsias dvikovas.

Tarptautiniame turnyre kovojo 81 atletas iš Latvijos, Estijos, Suomijos, JAV, Uzbekijos, Švedijos, Baltarusijos, Rusijos, Bulgarijos ir Lietuvos.

Valdas Malinauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų