REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svarstyklės (09.24 – 10.23) Asmenybė

Svarstyklės (09.24 – 10.23) Asmenybė

REKLAMA

Svarstyklių ženklo žmonės, kaip ir jų simbolis, linkę ilgai svyruoti tai į vieną, tai į kitą pusę, kol nusistovi pusiausvyra. Sugebėjimas aiškiai matyti abi reikalo puses daro juos neryžtingus ir nepastovius. Jie lengvai pasiduoda kitų įtakai, yra gana naivūs ir idealistiški. Gali būti linkę į azartinius žaidimus. Kartais laikomi tingiais, bet iš tiesų jie tiesiog negali nuspręsti, ko imtis. Kai randa širdžiai mielą užsiėmimą, būna netgi labai entuziastingi ir veiklūs. Geriau sekasi dirbti tarp žmonių nei vieniems.

REKLAMA
REKLAMA

Šiems Veneros globotiniams nieko nėra svarbiau už taiką ir harmoniją. Jie draugiški, taikaus būdo, inteligentiški, turi stiprų teisingumo jausmą ir yra puikūs diplomatai. Užglaistyti konfliktą sugeba neprasčiau už diplomuotą psichologą. Dažnai siekdami bet kokia kaina išvengti konflikto, jie pasiruošę leistis į kompromisą ar tiesiog nusileisti. Vengia nemandagių, šiurkščių žmonių ir nemalonaus darbo. Svarstyklės gyvenime ieško grožio ir harmonijos, dažnai turi meninių sugebėjimų. Yra linkusios slėptis savo vidiniame svajonių pasaulyje, kur randa ramybę ir jaučiasi saugios.

REKLAMA

Šio ženklo moterys pačios žavingiausios visame Zodiake. Jų grožis originalus, jos yra labai moteriškos, gracingos, turi puikų skonį ir nepriekaištingas aukštuomenės damos manieras. Svarstyklėms taip svarbu visiems patikti, kad kartais nesugeba pasakyti "ne". Bendravimas joms būtinas kaip oras, nes jos labai bijo likti vienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų