REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Itin nepalanki diena: bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite pirmadieniui.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Iki pietų – puikus laikas. Vėliau galite imti klysti, su kuo nors pyktis – tad venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti. Bus nemenka nelaimingų atsitikimų tikimybė.

REKLAMA

Dvyniai Netinkama proga kreiptis į vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti su įtakingais asmenimis – lūkesčiai nepasiteisins. Per darbus neužmirškite artimųjų.

Vėžys Nieko neplanuokite. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą svarbiu klausimu.

Liūtas Nepalankus metas, tad nieko rimta nedarykite. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio. Gali išaiškėti priešai, intrigantai už nugaros.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Suskubkite iki 12 val. sutvarkyti svarbius reikalus. Ir neleiskite sau pykti. Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį darote žmonėms.

Svarstyklės Nenusiminkite, jei kas nepavyks, – tai padės išvengti didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiam.

Skorpionas Neatsisakykite padėti seniems draugams. Atsargiau vairuokite, būkite atidūs, jei teks pasirašinėti dokumentus (geriau to visai nedaryti). Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

Šaulys Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, pasidomėkite jų rūpesčiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Rytas sėkmingas, bet vėliau nesmagus metas. Nesivelkite į avantiūras. Būkite atidesni savo vaikams.

Vandenis Klaidų metas, kai viskas ne ten ir ne taip. Šiandien apgaulinga diena, dėl kurios ateityje gali laukti komplikacijos. Tad niekam nieko nežadėkite ir nerizikuokite prie vairo. Saugokitės vagių ir paskalų skleidėjų.

Žuvys Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Siekite atitaisyti savo klaidas ir darykite tai nuoširdžiai. Antrą dienos pusę neverta įsipareigoti dėl dalykinių reikalų – jums bus sunku įvykdyti pažadus.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų