REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bėgant orientuotis Vilniaus mieste, nepasiklysti painiuose požemiuose, irtis Neries upe, važiuoti dviračiu ir įveikti riedučių trasą – toks iššūkis laukia miesto multisporto „Vilnius Challenge“ varžybų dalyvių. Birželio 7 dieną prie starto linijos norėtų stoti ir „Power Hit Radio“ laidų vedėjas Saulius Baniulis, tačiau jis neranda partnerės kartu dalyvauti varžybose, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiose varžybose sporto entuziastai privalo startuoti poromis. Profesionalai, mėgėjai ir pradedantieji rungiasi trijose grupėse: vyrų, moterų ir mišrioje.

REKLAMA

Šiemet šeštą kartą vyksiančių „Vilnius Challenge“ varžybų organizatorius Vytenis Benetis pastebi, kad S.Baniulis ne vienintelis, kuriam trūksta partnerės. Jo teigimu, net 70 procentų multisporto varžybų dalyvių skaičiaus sudaro vaikinai, o merginos nėra tokios aktyvios.

„Norinčių dalyvauti varžybose merginų yra, tačiau jos paprasčiausiai neranda partnerio. Kartu su sporto klubu „VS fitness“ ėmėmės spręsti šią problemą. Norime suteikti sportuojantiems žmonėms, merginoms ir vaikinams, galimybę apsilankyti nemokamose treniruotėse ir susipažinti. Paskelbę registraciją pamatėme, kad merginos yra net aktyvesnės už vaikinus, vadinasi, sportuojančių dailiosios lyties atstovių tikrai yra“, – sako V.Benetis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji ieškančių porininko varžyboms sporto mėgėjų treniruotė ir susipažinimas vyks šį šeštadienį, balandžio 26 dieną, 11 val. Susitikimo vieta – prie sporto klubo „VS fitness“, įsikūrusio „Ozo“ prekybos centre trečiajame aukšte.

Bėgimo treniruotę ves „VS fitness“ treneris Ruslanas Šulcas, pats net penkis kartus įveikęs „Vilnius Challenge“ iššūkį. Jo manymu, šios varžybos yra vienos įdomiausių ir azartiškiausių Lietuvoje.

„Treniruotėje pasidalinsiu naudingais patarimais, parodysiu, kaip atlikti testus, kurie padės įvertinti fizinį pasirengimą ir pagal tai susirasti partnerį varžyboms. Iš savo patirties žinau, kad geriausia dalyvauti varžybose su panašaus pajėgumo porininku. Jei vienas labai silpnas, o kitas stiprus – retai pavyksta išvengti pykčių, varžybos būna nebe tokios smagios. O čia juk gera nuotaika – svarbiausia“, – įsitikinęs treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ieškoti porininkės į treniruotę ateis ir radijo laidų vedėjas S.Baniulis. Dviračių sporto entuziastas norėtų įveikti lengviausią – pradedančiųjų trasą.

„Mano vienintelis reikalavimas partnerei – būti geros nuotaikos. Na ir dar, kad nebūtų dramų karalienė ir neverktų, kad nulūžo nagas. Man svarbiausia yra dalyvauti ir įveikti trasą, o rezultatas – nesvarbus. Bėgimas, orientavimasis, dviratis, irklavimas manęs negąsdina, tik riedučiai nėra mano stiprioji pusė. Tai yra du variantai: arba važiuoti įsikibus partnerei į parankę arba paprašyti, kad pastumtų ir kiek jau nuriedėsiu, tiek“, – juokauja S.Baniulis.

REKLAMA

Treniruotė yra atvira, tačiau norintys joje dalyvauti kviečiami registruotis svetainėje www.vilniuschallenge.lt/dalyvauk. Iki varžybų dar vyks dvi specialios treniruotės būsimiems dalyviams, kurie turės galimybę susipažinti ir patikrinti jėgas mindami dviračius bei specialioje treniruotėje su crosscore diržais.

Pernai „Vilnius Challenge“ varžybose dalyvavo daugiau kaip 1000 dalyvių iš 10 pasaulio šalių. Planuojama, kad šiemet pačiose netikėčiausiose sostinės vietose varžysis apie pusantro tūkstančio sporto entuziastų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų