REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung“ pranešė, kad sausio mėnesį parodoje CES (Consumer Electronic Show) pirmą kartą pristatytas lenktas UHD raiškos televizorius jau parduodamas ir Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad dėl inovatyvaus lenkto ekrano „Ultra High Definition“ televizorius užtikrina platesnį matymo lauką, o ekranas atrodo dar didesnis. Naujasis dizainas dėl geresnio matymo kampo visiems žiūrovams suteikia vienodą žiūrėjimo kokybę, tad kiekvienas šeimos narys be vargo ras geriausią vietą ir visada ekrane matys didžiausio kontrasto vaizdą, teigia bendrovės atstovai. Sustiprinti įspūdžius padės „Auto Depth Enhancer“ funkcija, kuri dar labiau padidina vaizdo gylį, išryškina smulkias detales bei užtikrina tikroviškas spalvas. „PurColor“ technologija kokybiškiau atkuria šešėlinius vaizdus.

REKLAMA

Naujoji funkcija „Multi-Link“ vartotojams leidžia pasinerti į pramogų sūkurį, kadangi suteikia galimybę padalinti ekraną ir atkurti jame skirtingą turinį, sakoma „Samsung“ pranešime. Tad žiūrint TV dešiniajame ekrano krašte galima naršyti internete, stebėti „YouTube“ vaizdus ar rodyti kitą žiūrovui aktualų vaizdo turinį. Taip pat įdiegta galimybė didelį ekraną padalinti į du visiškai atskirus ekranus.

Pranešama, kad „Samsung“ rekomenduojama šio televizoriaus mažmeninė kaina Lietuvoje – 14 199Lt.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų