REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kasdieninės informacinės pokalbių laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjas Paulius Skučas eteryje turės du naujus partnerius – Ugnę Skonsmanaitę ir Rolandą Vilkončių. Tiesa, tik vienam vakarui.

Kasdieninės informacinės pokalbių laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjas Paulius Skučas eteryje turės du naujus partnerius – Ugnę Skonsmanaitę ir Rolandą Vilkončių. Tiesa, tik vienam vakarui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šventinį visai Lietuvai sekmadienį, vasario 16-ąją, LNK eteryje – net trijų valandų koncertas su garsiausiomis šalies žvaigždėmis ir mylimiausiomis dainomis apie laisvę ir Lietuvą. Koncertas bus transliuojamas nuo 19 val. tiesiogiai iš Kauno Nepriklausomybės aikštės. Jį patikėta vesti šiai LNK žvaigždžių trijulei.

REKLAMA

„Esame įkvėpti mūsų trisplavės, kaip tik todėl pasirinkome ir tris vedėjus, ir trijų valandų koncertą, ir tris chorus šiame renginyje, – sako projekto „Švęskime Laisvę!“ iš ciklo „Europa – tai jėga“ prodiuseris Gediminas Jaunius. – Net svarbiausios Lietuvai laisvės ir kovos už nepriklausomybę datos išsirikiavusios per tris mėnesius – sausio 13-oji, vasario 16-oji, kovo 11-oji.“

Pasak koncerto kūrėjų, tai bus neeilinis šou, jis suvirpins visų širdis, primins, kad už laisvę turime būti dėkingi, o Lietuva verta didžiuotis. Specialius muzikinius numerius šiam projektui jau ruošia dainininkai Rūta

REKLAMA
REKLAMA

Ščiogolevaitė ir Merūnas Vitulskis, Karina Krysko-Skambinė ir Giedrė Kilčiauskienė, Evelina Sašenko ir Sasha Song, Monika Linkytė, Gabrielius Vagelis, „Lietuvos balso“ antrojo sezono nugalėtojas Paulius Bagdanavičius, Milita Daikerytė, grupės „Rondo“, „Pikaso“, „Žalvarinis“, „Kitava“, latvių rokenrolo grupė „Keksi“, Kauno chorai „Cantante Domino“, „Te Deum“ ir Vytauto Didžiojo universiteto mišrusis choras, orkestras, šokėjai, įspūdinga scena – visa tai koncerte „Švęskime Laisvę!“ iš ciklo „Europa – tai jėga“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vesti šį koncertą Kaune, Nepriklausomybės aišktėje man didžiulė garbė, – sako vienas renginio vedėjų Paulius Skučas. – Noriu darbais prisidėti prie šios svarbios datos minėjimo, padėti ir jaunąjai kartai suvokti šios dienos prasmę. Puikiai pamenu, kaip man pačiam teko mokykloje mokytis 1918-ųjų istorijos ir kaip tai buvo įdomu! Man tai įkvėpimas kurti ir gyventi Lietuvoje.“

LNK televizija drauge su šventinio vasario 16-osios koncerto kūrėjais ragina lietuvius šią dieną iškelti trispalves Lietuvoje, Europos Sąjungoje, visame pasaulyje, puoštis vėliavos spalvomis, sukviesti šią dieną visą šeimą, artimuosius prie bendro šventinio stalo. Kauniečiai ir Kauno miesto svečiai labai laukiami Nepriklausomybės aišktėje. Šventinis koncertas „Švęskime Laisvę!“ iš ciklo „Europa – tai jėga“ iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų