REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologė V. Budraitytė: Naujųjų metų naktį tegul dominuoja žalia, mėlyna ir žydra spalvos

Rasta pasaga laimę atneš tik pakabinta rageliais į viršų

Žaliojo medinio arklio metai, kaip teigia garsi astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė, niekada nebūna vienareikšmiai. Nei ypatingai geri, nei labai blogi, jie tarsi kuria tam tikrą pusiausvyrą tarp sėkmės ir nesėkmės. Kaip tą sėkmę prisišaukti?

Žaliojo medinio arklio metai, kaip teigia garsi astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė, niekada nebūna vienareikšmiai. Nei ypatingai geri, nei labai blogi, jie tarsi kuria tam tikrą pusiausvyrą tarp sėkmės ir nesėkmės. Kaip tą sėkmę prisišaukti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sėkmė sugrįš, jei kibsite į darbus

Iš esmės nesvarbu, ką veikiate, kokiam Zodiako ženklui priklausote – ramybės šiais metais nesitikėkite. Pasyvesnis laikas baigėsi, tad 2014-aisiais teks suktis nuo ryto iki vakaro, prognozuoja V. Budraitytė. Pasak jos, visi 2014-ieji bus palankūs keisti darbą ar veiklos kryptį.

REKLAMA

„Taigi tie, kurie 2014 metais nusprendėte praturtėti ar žymiai pagerinti savo materialinę padėtį, nesnauskite, kibkite į darbus, ir Dievas jums padės. Laimės patys aktyviausi, darbščiausi, kryptingai siekiantys savo tikslo. Drąsiai mėginkite įgyvendinti pačius slapčiausius troškimus, nerealiausius norus – viskas pasiseks“, – naujųjų metų išvakarėse naujienų portalui balsas.lt optimistiškai sakė ji.

Drabužiai šilkiniai, papuošalai iš medžio

Kaip sutikti Žaliojo medinio arklio metus? Pasak V. Budraitytės, šventinį vakarą geriau užmiršti klasikines juodą ir baltą spalvas.

REKLAMA
REKLAMA

„Turi dominuoti žali, mėlyni, žydri tonai. Mažiau tinka juodi, balti, pilki. Taigi, kai pradėsite puoštis šventiniais aprėdais, pirmiausia atkreipkite dėmesį į spalvas. Drabužių medžiaga turėtų būti šilkinė ar panaši į šilką. Toks audinys padės pabrėžti jūsų seksualumą, kūno ir vidinį grožį. Gerai, jei drabužis kris laisvai, plevėsuos, – sako astrologė, moterims patarianti rinktis medinius papuošalus. – O vyrai galėtų apsirengti aptemtais drabužiais, pabrėžiančiais jų liemenį, išryškinančiais raumenis. Neužmirškite, kad žalia spalva simbolizuoja ramybę, o mėlyna intelektą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne kiekviena pasaga laimę neša

„Medžiagos kuriomis puošitės patys ar puošite interjerą, turėtų būti blizgios – kuo arklys kilmingesnis, labiau prižiūrėtas, tuo labiau blizga jo kailis. O jūs taip į namus pritrauksite turtą ir sėkmę. Neužmirškite namų papuošti arklio atvaizdu. Jį garbingiausioje vietoje kaip talismaną laikykite visus metus“, – pataria V. Budraitytė.

Astrologė pataria susirasti visas pasagas, kurias turite namuose, o jei neturite – įsigyti. „Surinkite visas pasagas ir sukabinkite jas pietryčių pusėje rageliais į viršų. Taip pakabinta pasaga neša laimę. Tik jokiu būdu nekabinkite atvirkščiai – rageliais į apačią pakabinta pasaga atneš nelaimes. Rasti pasagą visuomet reiškia didelę laimę, bet jei pasagą rasite Arklio metais, jūsų lauks begalinė sėkmė. O jei jums iki šiol nepasisekė ir niekada nesate radę būtino šių metų atributo, nueikite pas kalvį ir įsigykite“, – siūlo V. Budraitytė.

REKLAMA

Kepkite avižinius sausainius ir obuolių pyragą

Pasak astrologės, pasitinkant 2014-uosius reikėtų pasirūpinti ne tik vaišėmis žmonėms, bet ir metų simboliui arkliui.

„Labai svarbu ramiame namų kampelyje paskleisti šieno, o šalia pastatyti dubenį su gėlu vandeniu. Tiks ir mediniai interjero papuošimai. Ant vaišių stalo neužmirškite padėti mėgstamo arklio maisto. Lietuvėms moterims tai bus lengva, nes sunku surasti tokią, kuri nemokėtų kepti avižinių sausainių. Visi žinome, kad mėgstamiausias arklio maistas avižos, tad kepkite sausainius, virkite košes, gaminkite avižų pieną, o jei labai tingite, nusipirkite parduotuvėje sojų pieno“, – pelnyti Žaliojo medinio arklio palankumą moko astrologė. Pasak jos, šventėms reikėtų išsikepti savo mėgstamos duonos, bandelių, obuolių pyrago.

„Ant stalo turėtų dominuoti vegetariški patiekalai, daug daržovių salotų, vaisių. Šiais metais stalą denkite balta ar žydra staltiese, bet servetėles naudokite tik baltas. Jei turite medinių indų, pintinėlių, išradingai panaudokite jas šventės metu“, – linkėdama sėkmingų 2014-ųjų pataria astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų