REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paglostyk jo ego ir jis bus tavo

Egzistuoja toks protingas pasakymas: vyras įsimyli moterį arba geidžia jos ne dėl to, ką jai jaučia, o dėl to, kokiu jis jaučiasi būdamas šalia jos. Daugumai vyrų patinka stipraus, atsakingo, rūpestingo globėjo vaiduo, kuomet jie gali didžiuotis šalia švytinčia ir laiminga moterimi.

REKLAMA
REKLAMA

Padėk jam jaustis pačiu geriausiu, stipriausiu ir geidžiamiausiu ir jis nesitrauks nuo tavęs nė per žingsnį!

REKLAMA

Girk. Kas tau yra moteriškumo idealas? Gal sutinki, kad viena iš tokių moterų galėtų būti Kleoparta? „Visi pasaulio vyrai, palyginus su tavimi, tėra maži žmogeliukai,“ - sakydavo ji Cezariui. Šiais laikais tokiomis frazėmis kalbėti būtų nenatūralu, tačiau nepamiršk pagirti jo, jeigu jam pasisekė darbe, jeigu tau patiko tai, ką jis darė lovoje.

Fizinis ryšys. Moterys turi kvailą įsitikinimą, kad vyrai fizinį ryšį supranta tik kaip seksą. Tiesa, dažnai jie tikisi sekso jau jo aistringesnio bučinio, ar tau paglosčius kaklą, tačiau, nepaisant to, tavo prisilietimu jis mėgaujasi. Surask tai, kas jį jaudina, tačiau nepernelyg. Gal jis geriausiai jaučiasi, kai padeda galvą jau ant kelių, o tu jam palengva glostai plaukus? O gal jam patinka, kaip tu glostai jam pečius, kol jis vairuoja?

Mylėk jo kūną. Dar viena didžiulė moterų klaida yra manymas, kad vienintelė vyrų erogeninė zona, kurią verta liesti yra penis, o visa kita... nebent ranka netyčia ant nugaros atsiduria, tai galima ir paglostyti. Vyras gali greitai pamanyti, kad jis tau fiziškai nepatrauklus, juk jis stengiasi glostyti tave visą! Ir tu pabandyk, bučiuok ir glostyk jo pečius, nugarą, pirštu atsargiai pervesk per raktikaulio liniją... Parodyk jam, kad tau patinka, kiekvienas jo kūno milimetras!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų