REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Dalyvių mažėja, o įtampa auga – šį sekmadienį, aštuntojoje tiesioginėje projekto „X Faktorius“ transliacijoje, dėl teisės kovoti toliau grumiasi penki likę dalyviai.

Dalyvių mažėja, o įtampa auga – šį sekmadienį, aštuntojoje tiesioginėje projekto „X Faktorius“ transliacijoje, dėl teisės kovoti toliau grumiasi penki likę dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„X Faktoriaus“ scenoje savo sugebėjimus demonstravo Rūtos Ščiogolevaitės ugdoma Aleksandra Metalnikova, Sauliaus Prūsaičio ruošiamos muzikinės grupės RSP ir „4 Roses“ bei Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokomos Ugnė Valinčiūtė ir Giedrė Vokietytė.

REKLAMA

Kuriam finalistui teks atsisveikinti su projektu, paaiškės kiekvienam jų atlikus po dvi dainas, iš kurių viena – pasiūlyta TV3 žiūrovų.

Laidos vedėjas – žavusis Marijonas Mikutavičius, o kviestinis svečias – geriausiu 2012-ųjų dainininku pripažintas, keturias M.A.M.A statulėles susišlavęs, dainininkas Donatas Montvydas.

Praeitą savaitę iškrito vienu iš favoritų laikytas Martynas, o V. Šapranauskas pirmasis iš keturių mokytojų prarado paskutinį auklėtinį. M. Mikutavičiaus paklaustas, už kurį dalyvį nuo šiol sirgs, Šapras tikino būsiantis nešališkas ir leisiantis dainininkų likimą spręsti žiūrovams.  

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi dalyviai turėjo atlikti po dvi dainas, laida buvo padalinta į du turus: pirmiausia – mokytojų skirtos užduotys, po to – žiūrovų išrinktos dainos.

Pirmosios į sceną lipo merginų kvartetas „4 Roses“. Pasipuošusios skirtingais įvaizdžiais – namų šeimininkės, rokerės, biuro damos ir vakarėlių liūtės – jos atliko Džordanos Butkutės dainą „Man patinka taip gyventi“. Samas iškart pagyrė, kad merginos pasirinko skirtingus charakterius, o neatrodė kaip „viena masė“. „Net jeigu sudėsi devynias moteris, vaikas per vieną moterį negims“, – kaip visada šmaikščiai komentavo V. Šapranauskas. Ir jo, ir R. Ščiogolevaitės nuomone, „rožėms“ pritrūko pasiruošimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po Giedrės pasirodymo V. Šapranauskas negalėjo suvaldyti susižavėjimo: „Prieš tai manęs Marijonas klausė, už ką aš sirgsiu. Ir dabar man yra nusispjaut, ką aš sakiau – po šitos dainos supratau, kad sirgsiu už tave.“

„Tave labai myli kamera. Tavo veidas yra toks, kokį aš norėčiau matyti per televizoriaus ekraną“, – teigiamai merginos pasirodymą vertino ir R. Ščiogolevaitė ir linkėjo jai išgryninti savo stilių, kurį ji jau pradeda atrasti.

Madonnos dainą „Like a Prayer“ atlikusi Aleksandra sulaukė daugybės liaupsų už padarytą progresą, tačiau komisija liko nepatenkinta, kad profesionalios aktorės pasirodyme pritrūko artistiškumo. „Aš net pamiršau, kad tu esi aktorė ir tai rodo, kad tu gali būti bet kuo. Aleksandra, aš tavim labai didžiuojuosi!“, – po savo mokinės pasirodymo džiūgavo R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

RSP trijulė perdainavo „G&G Sindikato“ dainą „Muzika kuri saugo“. Nors Samas pagyrė grupės parodytą „jėgą“, kiti komisijos nariai nebuvo tokie sužavėti. V. Šapranauskas grupės pasirodymą įvertino kaip silpną, o R. Ščiogolevaitė pakomentavo, kad pasirinktas įvaizdis atrodė pernelyg sunkus.

Balsingoji Ugnė pasirinko lyrišką baladę „Ar išsaugosi mano meilę“. Komentuodamas pasirodymą, V. Šapranauskas daugiau kritikavo ne jos balsą ar artistiškumą, bet elgesį – esą mergina jau ne tik scenoje, bet užkulisiuose ir gyvenime elgiasi kaip žvaigždė. Kandusis aktorius pasišaipė ir iš reportaže prieš dainą parodyto Ugnės draugo. „Nenustebčiau, jei šiandien tu atsidurtum ant iškritimo ribos“, – projekto lydere laikomai Ugnei rėžė Šapras. Po tokio akibrokšto R. Ščiogolevaitė tarstelėjo „Įsivaizduokim, kad nieko nebuvo...“ – ir negailėjo Ugnei pagyrų, kaip ir kiti komisijos nariai.

REKLAMA

Antrajame ture „4 Roses“, pasipuošusios aptemptais juodais triko ir aukso spalvos švarkeliais, atliko „Eurythmics“ dainą „Sweet Dreams“. Seksualų merginų pasirodymą puikiai įvertino ne tik komisijos vyrai, bet ir R. Ščiogolevaitė. „Padarėt tai, ką reikėjo“, – lakoniškai savo auklėtines pagyrė S. Prūsaitis.

Ugnei Valinčiūtei „X Faktoriaus“ žiūrovai parinko Rihannos dainą „Diamons“. Kūrinio kulminacijoje ji ne tik traukė aukščiausias natas, bet pritemus šviesoms, pakėlė lazerinėmis pirštinėmis apmautas šviesas ir į publiką paleido žalsvos šviesos spindulius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų iššūkis lyriškajai Aleksandrai Metalnikovai – filmo „Titanikas“ garso takelis, Celine Dion baladė „My Heart Will Go On“. „Neįsivaizduoju, kas tai galėtų padaryti gražiau“, – pristatydama savo mokinę, sakė R. Ščiogolevaitė.

Grupei RSP teko užduotis parepuoti – Busta Rhymes kūrinys „Give it to me“. „Noriu šiek tiek rekvizito“, – po grupės pasirodymo pareiškė V. Šapranauskas, užbėgo ant scenos ir nuo ten pastatyto vaisiais nukrauto stalo pasičiupo kekę vynuogių.

Ugnė Valinčiūtė, pasipuošusi stiuardesės kostiumu ir lydima visos lėktuvo įgulos, sudainavo Gans Barkley „Crazy“. „Ugne, aš noriu su tavim skristi!“ – gyrė ją Samas.

REKLAMA

Po šio pasirodymo M. Mikutavičius paskelbė žiūrovų balsavimo pradžią, o į sceną lipo laidos svečias, šių metų M.A.M.A apdovanojimus tiesiog „susprogdinęs“ Donatas Montvydas.

Į kitą etapą žiūrovų sprendimu be jokių papildomų kliūčių pateko Samo auklėtinės Giedrė ir Ugnė bei R. Ščiogolevaitės protežė Aleksandra, o į išlikimo kovą stojo dvi S. Prūsaičio grupės – RSP ir „4 Roses“.

R. Ščiogolevaitė savo balsą atidavė „4 Roses“, V. Šapranauskas ir S. Urbonavičius – grupei RSP. S. Prūsaitis, nenorėdamas lemti savo paties auklėtinių likimo, balsavo už „4 Roses“.

Komisijos balsasms pasiskirsčius po lygiai, buvo atskleisti žiūrovų balsavimo rezultatai – jie lėmė, kad „X Faktorių“ teko palikti mažiau simpatijų surinkusioms „4 Roses“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų