REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį apie 24 val. Bendruoju pagalbos telefonu paskambino vyrišku balsu kalbėjęs asmuo ir pranešė, kad Vilniaus oro uoste yra padėta bomba.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai nustatė, jog skambinta iš taksofono, esančio sostinės centre.

Po kurio laiko pavyko sulaikyti jaunuolį, kuris prisipažino dėl melagingo pranešimo. Patikrinus, jam nustatyta lengvas girtumo laipsnis. Vaikinas sakė norėjęs papokštauti, bet kodėl pasirinko būtent tokį būdą, atsakymo nerado ir tikino, jog jam buvo liūdna.

REKLAMA

Dėl melagingo pranešimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policija įspėja, jog tas, kas melagingai pranešė ar paskleidė žinią apie visuomenei gresiantį pavojų arba didelę nelaimę, jeigu dėl to kilo žmonių sumaištis ar buvo padaryta didelės turtinės žalos, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų. Praėjusią savaitę policija du kartus vyko į Vilniaus oro uostą po pranešimų apie į Maskvą ketinusį skristi lėktuve padėtą bombą bei į Oslą skridusio vyriškio krepšyje vežamą sprogmenį.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas yra gavęs 26 pranešimus apie neva padėtus sprogmenis. Visais atvejais pranešėjai buvo nustatyti ir patraukti atsakomybėn. Keista, kad vis dar atsiranda norinčių mesti iššūkį visuomenei, juokauti su teisėsauga ir žaisti savuoju likimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų