REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santuoka – ne visuomet suprantamas dalykas ir tai įrodė jaunavedžių pora iš Argentinos: moteris nori ištekėti už savo sesers žudiko, rašo newsru.com. Įdomu tai, kad „šviežia žmonele“ norinti tapti moteris yra nužudytosios sesuo dvynė. Tiesa, visuomenės reakcija nebuvo labai draugiška ir linkinti laimingo vedybinio gyvenimo.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu jaunikis Viktoras Singolani atlieka 13-os metų laisvės atėmimo bausmę. Jis buvo nuteistas už savo draugės - podiumo grožuolės Johannos Casas žmogžudystę, bet tai nesustabdė vyriškio, kuris pasiryžęs vesti nužudytosios seserį. Šios vestuvės turėjo įvykti gruodžio 21-ąją, bet paskutinę akimirką valdžios institucijos atidėjo vestuvių ceremoniją tiek nuotakos, tiek žudiko motinų prašymu dėl neva jaunajai gresiančio pavojaus. Pati nuotaka tvirtina, kad tokį sprendimą priėmė savo noru ir už nužudymą kalintis būsimas jaunikis jos to daryti nevertė.

„Noriu, kad mano dukrą ištirtų psichiatrai, nesuvokiu, kaip ji gali taip elgtis“, - kalbėjo nuotakos motina Marceline del Carmen Orellana.

Johannos Casas lavonas su dviem šautinėmis žaizdomis galvoje buvo atrastas 2010 m. liepą Pico Trunkado mieste netoli Santa Kruso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų