REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos keliuose vairuotojas niekuomet negali būti pernelyg atsargus, o prie pavojingų objektų, kurių pasirodymui kelyje visuomet reikia būti pasiruošus galima įrašyti ir valtis. Vasarą viso pasaulio automobilių naujienas skelbiančiuose tinklalapiuose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame įamžint kaip motorinė valtis ant puspriekabės aplenkia automobilį, o dabar turime ir antrąjį, tiesa, ne tokį įspūdingą klipą.

REKLAMA
REKLAMA

Įraše matyti, kaip žalia valtis kažkokiu būdu nukrenta nuo „Volkswagen Polo“ hečbeko stogo vos neatitrenkdama į priešinga kryptimi važiuojantį vienatūrį, tačiau kliudydama transporto priemonę, kurioje buvo įrengta kamera. Laimei, pastarosios keleiviai sužeidimų išvengė, tačiau automobilio priekiui greičiausiai prireiks rimto remonto, juolab, kad sprendžiant pagal vaizdą valtis buvo metalinė.

Galbūt vairuotojas galėjo sureaguoti greičiau ir staigiau pasukti vairą į dešinę, tačiau jis kaip ir mes „briedžio“ manevro taikyti valties kritimo atvejui tiesiog nebuvo pasiruošęs psichologiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų